Vyhrajte knihu o cestě k životní stabilitě a spokojenosti

Znovu-ja-perex
Maribeth Kleinová je dobrá manželka, matka a úspěšná redaktorka v časopise. Její hektický život ji však jednoho dne dožene a tělo jí dá varování v podobě infarktu. Ani to však požadavky jejího okolí nezastaví, proto se Maribeth rozhodne pro změnu.

Nový život začíná v Pittsburghu

Přemýšleli jste někdy nad tím, že byste namísto každodenních povinností odjeli pátrat po své rodinné historii? Snili jste někdy o tom, že byste nastoupili do vlaku jedoucího kamkoliv, kde nikdo nevyžaduje vaši neustálou pozornost? Pro Maribeth Kleinovou, úspěšnou matku, manželku a redaktorku časopisu, je to jediné řešení.

Poté, co jí tělo vypoví službu a diagnóza zní infarkt, a poté, co při následném zotavování shledává, že navzdory jejímu zdravotnímu stavu na ni nejbližší okolí stále klade vysoké nároky, si sbalí jen to nejnutnější a uteče z domova v New Yorku do Pittsburghu, kde začne pátrat po své biologické matce. Daleko od svého předchozího života a s pomocí nových přátel se Maribeth konečně na chvíli „zastaví“ a snaží se znovu nalézt životní stabilitu a cestu ke svému dřívějšímu, na pohled spokojenému životu.

 

Znovu já

Autorka: Gayle Formanová

Vydalo: nakladatelství Grada
Počet stran: 328
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2017
ISBN: 978-80-271-0149-8

Přečtěte si více o knize Znovu já, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Grada.

Nakladatelství Grada vzniklo v roce 1991 a za dobu své existence si vybudovalo pozici největšího tuzemského nakladatelství odborné. Nakladatelství vydalo téměř 8.000 titulů a jeho nabídka pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí.

 

Vyhrajte knihu Znovu já

Nejen v zaměstnání, ale i doma vyvíjí na Maribeth velký tlak a očekávají od ní jen to nejlepší. To se bohužel nezmění ani poté, co skončí v nemocnici s infarktem. Ona si však po tomto varování uvědomí, že je načase svůj dosavadní hektický život změnit, i když to nebude jednoduché a mnohého se bude muset vzdát. Je možné, že navzdory tomu, o co přišla s odjezdem z New Yorku, čeká na ni v Pittsburghu něco ještě lepšího? To si přečtěte v románu oceňované spisovatelky a novinářky Gayle Formanové, které přinesla celosvětovou slávu především kniha Zůstaň se mnou.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Grada vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Znovu já vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Znovu já
probíhá od 20. listopadu do 3. prosince 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Znovu já

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZnovu já

Formanová, Gayle

Grada, 2017

Napsat komentář