Získejte střípky k odhalení tajemného zmizení

temne-hlubiny-perex
Na dně zatopeného lomu nedaleko Londýna se skrývá daleko více tajemství než jen klíčový důkaz ve velkém drogovém případu. Podaří se Erice Fosterové uzavřít současné i šestadvacet let staré vyšetřování?

Špatně pohřbená minulost

Některá tajemství mají raději zůstat hluboko skryta.

Když dostane detektiv šéfinspektor Erika Fosterová tip, že by klíčový důkaz ve velkém drogovém případu mohl být ukryt v zatopeném lomu na okraji Londýna, nařídí jeho prohledání. Z hlubin však její kolegové vyzdvihnou nejen důkazy k tomuto případu, ale i kostru malého dítěte.

Pozůstatky jsou rychle identifikovány jako Jessica Collinsová. Sedmiletá dívka, jejíž zmizení plnilo stránky novin před šestadvaceti lety.

Erika musí začít spojovat střípky z minulosti se současností a nořit se stále hlouběji do rodinných vztahů Collinsových i do života vyšetřovatelky Amandy Bakerové, která si nepřestala vyčítat, že zmizení holčičky nedokázala vyřešit. Erika brzy zjistí, že toto vyšetřování bude jistě jedno z nejsložitějších a nejnáročnějších v její kariéře.

Někdo si totiž nepřeje, aby byl případ vyřešen. A udělá všechno, aby Eričino pátrání zastavil…

 

Temné hlubiny

Autor: Robert Bryndza

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Kateřina Elisová
Počet stran: 416
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 11/2017
ISBN: 978-80-271-0403-1

Přečtěte si více o knize Temné hlubiny, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Nad hladinou se neslo tiché šplouchání vesel. Muž si rukou zakryl ústa. Věděl, že by se měl odvrátit, ale nemohl. Když loďka doplula doprostřed lomu, šplouchání utichlo. Mezi mraky se znovu prodral srpek měsíce a osvětlil kola, která se po hladině šířila od veslice.
Muž zadržel dech a pozoroval postavy, které se o něčem bavily. Jejich hlasy zněly jen jako tiché rytmické mumlání. Poté se rozhostilo ticho. Postavily se a veslice se nahnula na bok, takže jedna z postav téměř přepadla přes okraj. Když získaly stabilitu, zvedly balík. Zacinkaly řetězy, ozvalo se šplouchnutí. Hodily ho do vody. Měsíc se vynořil zpoza mraku a jasným světlem ozářil loďku. Místo, kam balík dopadl, zčeřila rozbouřená kola vln.
Stařec teď viděl obě postavy v loďce a jasně rozeznával jejich obličeje.

Stáhněte si další ukázku.

Na předchozí díly si po kliknutí na obálky můžete přečíst recenze:

 

 

Vyhrajte knihu Temné hlubiny

Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová má na starosti vyšetřování velkého drogového případu a k jeho vyřešení by mohly napomoct důkazy, které se údajně skrývají v zatopeném lomu nedaleko Londýna. Jenže při pátrání po nich je odhaleno něco mnohem horšího. Podaří se Erice úspěšně uzavřít jeden z nejsložitějších a nejnáročnějších případů v její kariéře? To si přečtěte ve třetí knize ze série s touto vyšetřovatelkou od oblíbeného spisovatele Roberta Bryndzy, jehož předchozí knihy Dívka v ledu a Noční lov patří mezi bestsellery.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Temné hlubiny vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Temné hlubiny
probíhá od 6. do 19. listopadu 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 krimi knihy Temné hlubiny

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTemné hlubiny

Bryndza, Robert

Cosmopolis, 2017

Napsat komentář