Zasoutěžte si audio verzi pátého dílu Milénia

muz-ktery-hledal-svuj-stin-perex
Lisbeth Salanderová a Mikael Blomkvist se znovu společně pouští do pátrání. Tentokrát však není jejich primárním cílem rozkrýt pozadí další ožehavé společenské kauzy, ale odhalit tajemství Lisbethiny minulosti.

Nezastavitelná Lisbeth Salanderová

„Vždycky jsem se tě chtěl zeptat na to dračí tetování…“ zmíní jednoho dne Holger Palmgren, který získal dokumenty vrhající nové světlo na bezpráví, jež Lisbeth Salanderová zažila v dětství.

Dotazovaná si v té době odpykává kratší trest v ženské věznici Flodberga a směřuje k nevyhnutelnému konfliktu se spoluvězeňkyněmi. Požádá tedy Mikaela Blomkvista, aby jí pomohl s dalším pátráním v minulosti. Stopy vedou k Leovi Mannheimerovi, partnerovi makléřské firmy. Jak jsou osudy bohatého mladého muže propletené s dávným Lisbethiným traumatem? Když už se „dívka s dračím tetováním“ jednou rozhodla zjistit pravdu, nic ji nemůže zastavit – ani islámští radikálové, které rozčílila snahou zachránit z jejich spárů dívku toužící po nezávislosti; ani vězeňský gang, jenž nad ní vyřkl rozsudek smrti; ani její nebezpečné dvojče Camilla; ani lidé, kteří udělají cokoli, aby zakryli rozsah svých pseudovědeckých experimentů vedených pod hlavičkou Registru pro výzkum dědičnosti a prostředí.

Mikael a Lisbeth znovu spojují síly, aby v napínavém thrilleru čelili některým z naléhavých problémů, které sužují i současnou společnost.

 

Muž, který hledal svůj stín

Autor: David Lagercrantz

Vydavatel: vydavatelství OneHotBook
Interpret: Martin Stránský
Edice: Milenium
Délka: 14 hodin 1 minuta
Vydáno: 9/2017

Přečtěte si více o audioknize Muž, který hledal svůj stín, kterou do soutěže věnovalo vydavatelství OneHotBook. A nezapomeňte si poslechnout krátkou ukázku, nebo přečíst náš článek o knižní předloze.

Vydavatelství OneHotBook vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design. Audiokniha v jejich podání není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

 

O autorovi

David LagercrantzDavid Lagercrantz (* 1962) je švédský novinář a spisovatel, který pochází z vysoce postavené rodiny. Studoval filozofii, náboženství i žurnalistiku a po škole se stal krimi reportérem deníku Expressen. Jako spisovatel debutoval v roce 1997 a od té doby napsal několik úspěšných populárně-naučných knih i románů. Největšího ohlasu se dočkal bestsellerový životopis Já jsem Zlatan Ibrahimović (2011; česky Host 2014), jenž se dostal do užší nominace na nejprestižnější švédskou knižní cenu Augustpriset. Deset let po prvním vydání románu Muži, kteří nenávidí ženy si ho vybralo vydavatelství Norstedts, aby se pokusil navázat na odkaz Stiega Larssona v sérii Milénium čtvrtým pokračováním nazvaným Dívka v pavoučí síti.
(Zdroj informací a fotografie: vydavatelství OneHotBook)

 

Vyhrajte audioknihu Muž, který hledal svůj stín

Tvrdohlavou Lisbeth Salandeovou nezastaví ani mříže věznice Flodberga, ve které si odpykává trest, proto vás asi nepřekvapí, že se rozhodne odhalit pravdu okamžitě, jakmile se dozví, že její bývalý poručník Holger Palmgren získal dokumenty vrhající nové světlo na události z jejího dětství. A koho jiného požádat o pomoc než Mikaela Blomkvista? Tuto dvojici nezastaví ani islámští radikálové, vězeňský gang, ani nenávist Camilly, Lisbethina dvojčete, které se znovu objevuje na scéně. Co Lisbeth s Mikaelem odhalí? To si poslechněte v audio verzi pátého dílu populární série Milénium, kterou namluvil Martin Stránský.

Ve spolupráci s vydavatelstvím OneHotBook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát audioknihu Muž, který hledal svůj stín, kterou si stáhnete z portálu Audiolibrix. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Muž, který hledal svůj stín
probíhá od 22. září do 5. října 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Muž, který hledal svůj stín

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMuž, který hledal svůj stín
Audiokniha

Lagercrantz, David

OneHotBook, 2017

Zasoutěžte si audio verzi pátého dílu Milénia - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. a.k napsal:

    Dobrý den, moc děkuji za výhru audioknihy Muž, který hledal svůj stín. Audioknihu již mám úspěšně staženou ve své knihovně.

Napsat komentář