Získejte padesát zamyšlení pro osobní rozvoj

zijte-sve-lepsi-ja-perex
Změnit svůj postoj k životu tak, abyste s ním byli spokojeni, můžete jen vy sami. Ani nejlepší kouč nebo terapeut to neudělá za vás, i když mnozí z nich to tvrdí. Ale právě oni mohou být zdrojem užitečné inspirace jako Janette Šimková.

Najděte v sobě to nejlepší

To, jak uvažujeme o svých zvyklostech, postojích a reakcích, má zásadní vliv na to, jak se cítíme a jednáme. Je v nás mnohem více kvalit, než dáváme lidem najevo. A přitom to chce tak málo – pohlídat to nejlepší v sobě a plně to využít ve svůj prospěch.

Máte před sebou výsledek příběhů, které si životní koučka Janette Šimková vyslechla za devět let praxe a přetavila je do 50 zamyšlení. V knize se dozvíte, jak si vytvořit jedinečný osobní příběh a vyrůst; jak ze sebe samých namalovat zářivý obraz; jak opustit zónu komfortu a jít dál; jak si ušít život na míru a přitom si vytvářet obohacující vztahy… Jednotlivá zamyšlení jsou zpracována samostatně, takže je můžete číst podle toho, jaké vás právě osloví. Knihu lze využít jako pomůcku pro pravidelnou sebereflexi nebo jako vodítko pro osobní rozvoj.

 

Žijte své lepší já

50 tipů pro cestu ke spokojenému životu

Autorka: Janette Šimková

Vydalo: nakladatelství Portál
Překlad: Tereza Hubáčková
Počet stran: 168
Vazba: brožovaná
Vydáno: 9/2017
ISBN: 978-80-262-1247-8

Přečtěte si více o knize Žijte své lepší já, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Portál. Můžete si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Nakladatelství Portál bylo založeno v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly další oblasti jako sociologie, politologie, zdraví, média, antropologie, ekologie, filozofie, ekonomie, sémiotika či kulturologie.

 

Ukázka z knihy

Inspirujte se

Často dostávám otázku, co mají lidé udělat, aby změnili svůj život. Jednou z klíčových podmínek je ochota na sobě pracovat a věnovat se vnitřní práci. Nikdo to nemůže udělat za nikoho jiného. Nikdo. Ani duchovní učitel, terapeut, léčitel, matka, partner, přítel, šéf, kněz, kouč, ani bankovní konto. Vždy varuji lidi, že se – když jim někdo slíbí, že to za ně udělá – mají mít na pozoru, neboť je to zavádějící. Mnoho lidí vám v úsilí pomůže a podpoří vás, ale nemohou to udělat za vás. Takže je to jednoduché a těžké zároveň: očekává se od vás jen to, abyste převzali kontrolu nad svým životem a vylepšili ho podle svých představ. Ničím menším
ani větším než svou mentální silou. Ta potřebuje prostou výživu – pozornost věnovanou dobrozvykům, které se tak posilují. Můžete je trénovat obdobně, jako když začínáte cvičit či běhat. Hned na začátku ideální výkon nepodáte, i kdybyste hodně chtěli. Nejprve je třeba svaly postupně zpevňovat a zvykat na zátěž. Na počátku zahřívání si proto vybírejte něco malého, na čem můžete trénovat své myšlenky, aby odolávaly pokušením. (str. 75)

 

Vyhrajte knihu Žijte své lepší já

Objevte to nejlepší, co ve vás je, a neváhejte toho využít ve svůj prospěch. Právě naše postoje a reakce mají zásadní vliv na to, jak se cítíme. Janette Šimková je průkopnicí life koučingu na Slovensku a během své devítileté praxe si vyslechla mnoho zajímavých příběhů. Právě z nich vychází ve své knize, která čtenářům nabízí padesát tipů a zamyšlení, které pomohou v osobním rozvoji a na cestě za spokojeným životem. Vydejte se po této cestě i vy.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Portál vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Žijte své lepší já vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Žijte své lepší já
probíhá od 16. do 29. září 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 naučné knihy Žijte své lepší já

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŽijte své lepší já
50 tipů pro cestu ke spokojenému životu

Šimková, Janette

Portál, 2017

Získejte padesát zamyšlení pro osobní rozvoj - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. humhejova napsal:

    Dobrý den
    děkuji za výhru ,kniha Manželský pakt dorazil v pořádku.
    Humhejová

  2. 00Marie99 napsal:

    Mnohokrát děkuji za vyhranou knihu Žijte své lepší já.

Napsat komentář