Zahrajte si o příběh posledního prince Atlantidy

ankor-posledni-princ-z-atlantidy-perex
Ponořte se do historie a vydejte se do mýty opředené Atlantidy. Právě zde přibližně před 11 500 lety rozkvétá velmi vyspělá civilizace, které vládne princ Ankor. Zneužití poznání však dokáže vše zničit…

Věčný boj každého z nás

Román je strhujícím vyprávěním, které nás zavede na Atlantidu, dnes již ztracenou, ale o to více opředenou legendami. O potopách a kontinentech zaplavených vodami vyprávějí mýty všech národů starověkého světa. Velmi podrobný popis nám zanechal i velký řecký filozof Platon.

A právě zde se před přibližně 11 500 lety odehrává příběh jejího posledního prince, Ankora. Napínavý děj, záhadná civilizace, její hluboké poznatky a nádherné umění, stejně jako působivé dialogy vedené vznešeným jazykem, nás doslova fascinují a ukazují, jak může vypadat vyspělá kultura. Současně ale vidíme i její odvrácenou tvář – zneužité poznání, které ji ničí. Může to být příběh z minulosti, pro někoho fiktivní, ale jde rovněž o zachycení věčného boje odehrávajícího se v nitru každého člověka, anebo dokonce o podobenství budoucnosti, která se bohužel nepoučí z minulých chyb.

Tento jedinečný román má díky své filozofické hloubce a poetickému jazyku mnoho jemných strun významu, které rozehrávají v každém čtenáři jeho vlastní melodii.

 

Ankor, poslední princ z Atlantidy

Autor: Jorge A. Livraga

Vydalo: nakladatelství Nová Akropolis
Počet stran: 232
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 4/2013
ISBN: 978-80-86038-66-7

Přečtěte si více o knize Ankor, poslední princ z Atlantidy, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Ankor, poslední princ z Atlantidy

Legenda o starověké mýty opředené Atlantidě, jejíž obyvatele postihla jako boží trest ničivá povodeň, je dobře známá asi každému. Málokoho však napadne, že bychom se z ní mohli poučit i v dnešní době. Argentinský spisovatel Jorge A. Livraga se do doby přibližně před 11 500 lety vrátil a příběh ztracené civilizace a jejího posledního prince Ankora uchopil novým, strhujícím způsobem. Neváhejte a začtěte se do jeho vyprávění.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Ankor, poslední princ z Atlantidy vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Ankor, poslední princ z Atlantidy
probíhá od 13. do 19. srpna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 romány Ankor, poslední princ z Atlantidy

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAnkor, poslední princ z Atlantidy

Livraga, Jorge A.

Nová Akropolis, 2013

Napsat komentář