Vyhrajte knihu věnovanou alternativní medicíně

cesta-k-uzdraveni-perex
Trpíte nějakou nemocí, která ovlivňuje váš život, u lékaře jste jako doma, a přesto se stále nemůžete uzdravit? Nemoc i uzdravení mají svá pravidla, a pokud jim chcete porozumět, nebo se dozvědět více o alternativní léčbě, máme knihu přesně pro vás.

Naučte se rozumět své nemoci i životu

Nemoc a uzdravení mají svá pevná pravidla, která nejsou všeobecně známá. Autor popisuje z hlediska své sedmadvacetileté léčitelské praxe zdraví a nemoc jako zákonité důsledky našeho pojetí života. Velkou pozornost věnuje autor průběhu léčení pomocí vkládání rukou. Kniha se může stát průvodcem všech lidí, kteří se snaží porozumět nejen nemoci, ale také svému životu.

 

Cesta k uzdravení

O daru léčení

Autor: Jan Palouček

Vydalo: nakladatelství Kazda
Počet stran: 160
Vazba: vázaná
Vydáno: 5/2017
ISBN: 978-80-906819-0-3

Přečtěte si více o knize Cesta k uzdravení, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Nemoci jsou nejčastějším důvodem, proč člověk navštěvuje lékaře nebo léčitele. Ani dnes není nouze o nemocné lidi, kteří o významu zdraví začínají uvažovat teprve v okamžiku, když o něj přišli.
Nemoc se považuje nejčastěji za katastrofu, která náhle a často bez viditelných příčin krutě mění běh života. Člověk je překvapen a klade si otázku, proč právě on je tím postiženým. Ano, nezřídka má dokonce dojem, že na něj padl los v temné loterii osudu.
Nemoc však nepřichází bez příčiny. Pokud se někdo domnívá, že onemocnět je snadné, pak se mýlí. Onemocnět vyžaduje naopak velmi mnoho úsilí. Často po mnoho let musí člověk investovat svůj čas, energii a prostředky na to, aby se jednoho dne konečně dočkal odpovídajícího výsledku – nemoci. Nemoc je jeho výpěstkem, a je jen škoda, že na něj nemůže být hrdý. Stál ho přece kus života. (str. 8–9)

 

Vyhrajte knihu Cesta k uzdravení

Jan Palouček vystudoval lékařskou fakultu Univerzity Karlovy v Praze a dlouhá léta pracoval ve zdravotnictví. Od roku 1990 však přešel k alternativnímu léčitelství a medicíně a během své praxe nasbíral mnoho zkušeností, o které se dělí se čtenáři ve svých knihách. Jeho publikace věnovaná alternativní léčbě, především pak oblasti léčení pomocí vkládání rukou, vychází právě nyní již ve druhém vydání a vy si o ni můžete zahrát.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Cesta k uzdravení vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Cesta k uzdravení
probíhá od 23. do 29. července 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Cesta k uzdravení

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCesta k uzdravení
O daru léčení

Palouček, Jan

Kazda, 2017

Vyhrajte knihu věnovanou alternativní medicíně - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. vopis napsal:

    Dobrý den, dnes dorazila kniha Návrat k sobě.
    Děkuji a přeji hezký den

  2. Kakajko napsal:

    Kniha v pořádku dorazila, děkuji.

Napsat komentář