Zahrajte si o příručku pro všechny malé piráty

piratsky-denik-perex
Hrají si vaše ratolesti na piráty? A ví, jak správně nosit pásku přes oko? To a další užitečné věci se mohou naučit s pomocí zábavného průvodce, ve kterém najdou také hromadu aktivit, doplňovaček a hádek. Tak vzhůru na palubu!

Co by měl znát každý pirát

Příručka pro nadějné hrdlořezy. Stát se pirátem není taková hračka, jak by se zdálo. Obnáší to například drhnutí paluby, broušení háků, lakování dřevěných noh, chůzi po prkně a spoustu dalších věcí, které je třeba se naučit. Naštěstí je tady naše příručka, která obsahuje všechno, co by pirát–čekatel měl znát, aby se nestal potravou pro žraloky, ale hrozivým mořským vlkem!

V Pirátském deníku je kromě návodů, jak správně nosit pásku přes oko nebo jak si vybrat pirátské jméno, i hromada aktivit, her, hádanek a věcí k doplňování. Vzhůru na palubu a do toho, vy smetáci!

 

Pirátský deník

Příručka pro začínající hrdlořezy

Autoři: Jory John, Avery Monsen

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Ilustrace: Gilbert Ford
Počet stran: 176
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 6/2017
ISBN: 978-80-204-4402-8

Přečtěte si více o knize Pirátský deník, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Vyhrajte knihu Pirátský deník

Být pirátem neznamená jen plavit se po širých mořích a okrádat posádky obchodních lodí, je to také hodně dřiny a nemálo dovedností a znalostí, které se musíte naučit. Pokud tedy doma máte nadějného malého hrdlořeza, určitě by mu neměla v knihovničce chybět příručka, ve které vše najde. Jak správně nosit pásku přes oko, jak nabrousit hák a hlavně to, jak se nestát potravou pro žraloky, by měl zkrátka znát každý malý mořský vlk.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Pirátský deník vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Pirátský deník
probíhá od 3. do 16. července 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 dětské knihy Pirátský deník

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePirátský deník
Příručka pro začínající hrdlořezy

John, Jory – Monsen, Avery

Mladá fronta, 2017

Napsat komentář