Zasoutěžte si nebezpečnou snahu odhalit pravdu

univerzita-vyjimecnych-zrada-perex
Země se potýká s následky války a naděje všech se upíná k univerzitě v Tosu. Právě ta má vychovat nového vůdce, který obyvatele povede vstříc lepší budoucnosti. Cia však ví, jaké odporné praktiky se zde dějí, a má v plánu je všem odhalit.

Vražedné plány vládních úředníků

Ve snaze odhalit veřejnosti odporné praktiky vládních úředníků Cia vystavuje sebe i své blízké velkému nebezpečí…

Cie se podařilo zvládnout náročné zkoušky a prožívá své první dny na univerzitě v Tosu. Vzpomínky na brutální testování, při kterém umírali lidé, ji však děsí ze spaní. Ostatní studenti, kterým vymazali paměť, žijí v blahé nevědomosti. Cia však ví své. Ve snaze odhalit odpornou pravdu o vražedných praktikách nejvyšších vládních úředníků vystavuje sebe i své blízké velkému nebezpečí. Zrádci, kteří usilují o moc a nehodlají se jen tak vzdát, už totiž tuší, že Cia ví víc, než by měla…

 

Univerzita výjimečných: Zrada

Autorka: Joelle Charbonneau

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Alžběta Kalinová
Počet stran: 296
Vazba: brožovaná
Vydáno: 2/2017
ISBN: 978-80-253-3086-9

Přečtěte si více o knize Univerzita výjimečných: Zrada, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

V otevřených dveřích se ke mně přidali i ostatní členové mého týmu.
„Co to děláš?“ zavrčel Damone. „Do sněmovny nemůžeš vstoupit, když se koná schůze.“
„Ale právě tady je další nápověda,“ zašeptala jsem.
„Kde?“ zeptal se Will.
Zhluboka jsem se nadechla a ukázala směrem, kde seděla nejvyšší představitelka naší země s naprosto nečitelným výrazem ve tváři. „Tam.“
„Copak ses pomátla?“ sykl Damone. „Nemůžeš tam jít. Kvůli tobě nás vyhodí z univerzity a zavřou, nebo něco horšího.“ (str. 131)

 

Vyhrajte knihu Univerzita výjimečných: Zrada

Univerzita v Tosu má vychovávat osobnosti, které pomohou znovu pozvednout válkou zničenou planetu, zatím se však za jejími zdmi odehrávají brutální pokusy, z nichž mnohé končí smrtí. Přeživší „studenti“ odsud odchází s vymazanou pamětí, aby o prožitých hrůzách nemohli mluvit, ale Cia je jiný případ. Nejen, že si vše moc dobře pamatuje, ale především o tom nemíní mlčet, čímž vystavuje velkému nebezpečí nejen sama sebe, ale i své blízké. Přečtěte si, zda se jí podaří usvědčit nejvyšší vládní úředníky z odporných praktik, v druhém díle dystopické série Univerzita výjimečných.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Univerzita výjimečných: Zrada vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Univerzita výjimečných: Zrada
probíhá od 18. do 24. června 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Univerzita výjimečných: Zrada

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeUniverzita výjimečných: Zrada

Charbonneau, Joelle

Fragment, 2017

Napsat komentář