Vyhrajte průvodce světem barevných klubíček

pleteni-a-hackovani-perex
Ruční práce jsou v dnešní době stále v kurzu a ti, kdo touží po originálních kouscích nejen do šatníku, ale také do interiéru, znovu berou do ruky háček nebo jehlice. Patříte mezi ně i vy? Pokud ano, tak neváhejte a připomeňte si nejen klasické vzory.

Pletení a háčkování od základů

Toužíte po jedinečnosti, originalitě a uspokojení z výtvorů vlastních rukou? Pletete, háčkujete nebo chcete tyto užitečné dovednosti rychle zvládnout? OTTOVA VELKÁ KNIHA PLETENÍ A HÁČKOVÁNÍ oděvní návrhářky a pletařské odbornice Jaroslavy Dovcové vás zasvětí do jejich základů, naučí vás pracovat podle návodu a poradí vám, jak zhotovit zkušební vzorky. Začátečníky seznámí s potřebným vybavením a druhy přízí, poučí je o jednoduchých i složitějších technikách a postupech. Pokročilým pletařkám a pletařům nabídne náročné projekty, jejichž zhotovením mohou oživit a obohatit svůj šatník či vyrobit pro své nejbližší milý dárek v duchu módních trendů.

Domácí pletení a háčkování je v celém světě opět v oblibě, po jehlicích a háčku sahají pletařky i pletaři všech generací, ručně zhotovené modely hřejí, zdobí a těší nejmenší děti i teenagery, svou promyšlenou elegancí dotvářejí osobitou image moderních žen i mužů každého věku. V největší české knize věnované pletení a háčkování najdete návody na dětské botičky, kalhoty, čepičky, šatičky či kabátky a dále na čepice, svetry, šály, čepice, klobouky či šátky pro dívky i ženy, chlapce i muže, doplňky typu háčkovaného šperku, košíku, peněženky, hračky nebo maličkosti, které obohatí bytový interiér.

Všem zájemcům nabízí bohatě ilustrovaná publikace 200 vzorů pro pletení a háčkování a téměř 50 originálních modelů zkušené autorky, opatřených detailními popisy, podrobnými návody a přesnými rozkresy. Pleteným či háčkovaným oblečením a nejrůznějšími doplňky potěšíte sebe i své blízké, a jak sami zjistíte, je tato tvůrčí činnost vhodnou formou relaxace, ušlechtilou náplní volného času a má i prokazatelné terapeutické účinky.

 

Pletení a háčkování

Autorka: Jaroslava Dovcová

Vydalo: nakladatelství Ottovo nakladatelství
Počet stran: 352
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2017
ISBN: 978-80-7451-493-7

Přečtěte si více o knize Pletení a háčkování, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Pletení a háčkování

Ruční práce jsou pro mnohé z nás jakýmsi druhem relaxace, který navíc korunuje radost z vlastnoručně vytvořeného originálního kousku. Háčkování a pletení už dávno není nutností, protože nabídka v obchodech je široká, přesto se tyto dvě techniky těší stále větší oblibě a už nejsou výsadou pouze babiček. Vytvořte si i vy originální kousek do svého šatníku, neotřelý šperk či doplněk do interiéru. Pokud jste úplný začátečník, Jaroslava Dovcová vás naučí vše, co je pro to třeba. Ti pokročilejší zase ocení nové vzory a inspiraci. Tak neváhejte a pusťte se do čtení a tvoření.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Pletení a háčkování vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Pletení a háčkování
probíhá od 10. do 16. června 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Pletení a háčkování

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePletení a háčkování
Ottova velká kniha

Dovcová, Jaroslava

Ottovo nakladatelství, 2017

Napsat komentář