Zahrajte si o zpověď ženy, která zvítězila nad rakovinou

denik-raka-perex
Nepříjemná lékařská vyšetření, chemoterapie a především deprese střídající se s pocity radosti po každém zlepšení – takový je život pacientů, kterým byla diagnostikována rakovina. Tereza Schillerová patří mezi ně a o svůj příběh se podělila se svými čtenáři.

Boj se zákeřnou nemocí

Otevřená, upřímná a schopná nemilosrdně pojmenovat všechny stavy, které provázejí léčbu rakoviny. Právě taková je zpověď blogerky Terezy Schillerové, která po celý rok na svém blogu zaznamenávala své zážitky z boje s touto nemocí. Hodiny čekání na vyšetření, na výsledky, na chemoterapie… Naděje, deprese, bezvýchodnost, radost z každého zlepšení… Život s rakovinou je životem doslova na emocionální houpačce a autorka se nestydí přiznat, že pod vlivem nemoci často reagovala nepřiměřeně, sobecky a zaznamenává, jakým způsobem se její nemoc projevovala na vztahu s manželem, se synem.

Deník raka je strhující zpověď ženy, která svůj boj se zákeřnou nemocí, jež jí byla diagnostikována v pouhých pětatřiceti letech, vyhrála. Ale v každé bitvě, i té vítězné, vždycky něco ztratíte.

 

Deník raka

Autorka: Tereza Schillerová

Vydalo: nakladatelství No Limits
Počet stran: 224
Vazba: vázaná
Vydáno: 3/2017
ISBN: 978-80-87973-28-8

Přečtěte si více o knize Deník raka, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství No Limits.

No Limits je umělecká agentura, která se mimo PR, pořádání eventů a zastupování různých umělců zabývá nakladatelskou činností. Vydává původní českou i překladovou literaturu.

 

Vyhrajte knihu Deník raka

V pouhých pětatřiceti letech si Tereza Schillerová vyslechla děsivou diagnózu. Lékaři jí oznámili, že má rakovinu lymfatických uzlin, a tato zpráva odstartovala fyzicky i psychicky náročné období. Rakovinu tato sympatická žena nakonec porazila a o své zkušenosti se rozhodla podělit na svém blogu, který právě nyní vychází také v knižní podobě. Přečtěte si její otevřenou zpověď, ve které se nestydí přiznat žádný ze svých pocitů, přestože mnohdy podle vlastních slov jednala sobecky a nepřiměřeně.

Ve spolupráci s nakladatelstvím No Limits vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Deník raka vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Deník raka
probíhá od 30. května do 12. června 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 životopisné knihy Deník raka

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDeník raka

Schillerová, Tereza

No Limits, 2017

Napsat komentář