Vyhrajte tajemství neobyčejných šatů

male-cerne-a-devet-zen-perex
Přehlídková mola ovládly dokonalé malé černé, kterých se každý touží dotknout a všechny ženy je chtějí mít ve svém šatníku, aniž by tušily, jaké kouzlo se za nimi skrývá. Jak změní životy hlavních hrdinek?

Devět žen v jedněch šatech

Půvabný, vtipný a neodolatelně hravý román, vynalézavě propojující osudy devíti žen prostřednictvím jedněch malých černých, které každé z nich vstoupí do života a vnesou do něj podmanivé kouzlo.

Natalie je prodavačkou v obchodním domě Bloomingdale‘s a hlavu má plnou svého bývalého přítele, právníka, který se po rozchodu zasnoubil s jinou. Felicia dvacet let vskrytu miluje svého šéfa, jenž před časem ovdověl a neví si se svou samotou rady.

Těmto a dalším ženám – například mladé modelce, která čerstvě přijela z farmářské Georgie, hollywoodské divě, která se snaží prosadit na Broadwayi, nebo třeba veleúspěšné absolventce prestižní vysoké, která nemůže najít práci, a tak si na sociálních sítích vytváří báječný život podle svých představ – se jako mávnutím kouzelného proutku začne proměňovat život díky jedněm šatům sezóny, dokonalým malým černým, kterých se každý touží dotknout…

 

Malé černé a devět žen

Autorka: Jane L. Rosenová

Vydalo: nakladatelství Metafora
Překlad: Kateřina Harrison Lipenská
Počet stran: 224
Vazba: vázaná
Vydáno: 4/2017
ISBN: 978-80-7359-521-0

Přečtěte si více o knize Malé černé a devět žen, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Metafora.

Nakladatelství Metafora bylo založeno v roce 2001 a od té doby se zaměřuje zejména na literaturu překladovou, její autoři pocházejí ze všech koutů světa. Vydává ale i knihy českých spisovatelů a vybrat si můžete beletrii vážnou i veselou, thrillery i detektivky z minulosti, současnosti i budoucnosti, nebo knihy z oblasti esoteriky či východní filozofie.

 

O autorce

rosenova-jane-lJane L. Rosenová je spisovatelka a novinářka píšící pro Huffington Post. Žije v New Yorku a na ostrově Fire Island se svým manželem a třemi dcerami. Často čerpá inspiraci z města, kde žije, i od lidí, kteří v něm spolu s ní žijí. Je autorkou románu pro mladé The Thread, který v roce 2013 sama vydala. Kromě psaní se věnuje televizní produkci a pořádání různých akcí, je spoluzakladatelkou dárkového webu It’s All Gravy a spoluautorkou stejnojmenné aplikace.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Metafora)

 

Vyhrajte knihu Malé černé a devět žen

Když osmnáctiletá modelka předvádí na přehlídkovém mole šaty sezóny, ani v nejmenším netuší, že život se právě začal měnit nejen jí, ale i dalším ženám, které si šaty obléknou jako další. Přečtěte si příběhy devíti různých žen, které jsou sice každá jiná, mají odlišné zaměstnání a dokonce i věk, přesto najdou štěstí díky stejným šatům. Každé z nich totiž tyto malé černé přinesou štěstí. V čem spočívá jejich kouzlo? To si přečtěte v hravém románu americké spisovatelky Jane L. Rosenové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Malé černé a devět žen vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Malé černé a devět žen
probíhá od 9. do 22. května 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Malé černé a devět žen

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMalé černé a devět žen

Rosenová, Jane L.

Metafora, 2017

Napsat komentář