Zahrajte si o povídky z tajemných zákoutí Prahy

praha-noir-audiokniha-perex
Máte rádi kriminální a tajemné příběhy? V tom případě vás nadchne soubor čtrnácti povídek z pera čtrnácti předních českých spisovatelů, v podání čtrnácti výborných dabérů a herců. Vydejte se společně s nimi odhalovat tváře pražských zločinů.

Temné a tajemné pražské příběhy

14 povídek předních českých spisovatelů v podání 14 výtečných herců

Kolik tváří mají pražské zločiny, záhady a tajemství? Čtrnáct českých autorů přijalo výzvu nabídnout na tuto otázku odpověď a navázat tak na bohatou tradici kriminálních a tajemných příběhů s pražskými náměty – čtrnáct herců přijalo hozenou rukavici a vypráví jejich povídky s detektivní či mysteriózní zápletkou tak, že budete špicovat uši.

S Milošem Urbanem a Hynkem Čermákem se vydáme na Karlův most, s Michaelou Klevisovou a Janem Vondráčkem na žižkovské nákladové nádraží, v akčních příbězích Štěpána Kopřivy a Martina Goffy navštívíme Hostivař, kde čeká Viktor Dvořák, a Vyšehrad, kde potkáme Davida Novotného. Petr Stančík s Lukášem Hlavicou nahlíží do tajemného světa někdejšího Židovského Města, Petra Soukupová líčí v podání Pavly Beretové nevysvětlitelné zmizení ve Stromovce, Kateřina Tučková zkoumá s Hanou Maciuchovou temnou minulost starého domu na vltavském nábřeží…

Objevný soubor uspořádal literární kritik Pavel Mandys.

 

Praha NOIR

Vydavatel: vydavatelství One Hot Book
Účinkující: Hana Maciuchová, Hynek Čermák, Jan Vondráček, Martin Myšička, Jan Vlasák, Jaromír Dulava, David Novotný, Alexej Pyško, Petr Stach, Martina Hudečková, Viktor Dvořák, Pavla Beretová, Lukáš Hlavica, Jan Dolanský
Délka: 8 hodin 54 minut
Vydáno: 3/2017

Přečtěte si více o audioknize Praha NOIR, kterou do soutěže věnovalo vydavatelství OneHotBook a ze které si můžete také poslechnout krátkou ukázku.

Vydavatelství One Hot Book vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design. Audiokniha v jejich podání není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

 

Vyhrajte audioknihu Praha NOIR

Při poslechu čtrnácti povídek s pražskými náměty budete doslova tajit dech. Jejich autoři ze sebe totiž při psaní kriminálních a mysteriózních zápletek vydali to nejlepší a hlasy skvělých českých herců a předních dabérů atmosféru temných uliček hlavního města ještě dokreslují. Prozkoumejte známá i ta méně známá zákoutí naší metropole a zkuste spočítat, kolik tváří mají pražské zločiny, záhady a tajemství…

Ve spolupráci s vydavatelstvím OneHotBook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát audioknihu Praha NOIR, kterou si stáhnete z portálu Audiolibrix. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Praha NOIR
probíhá od 21. března do 3. dubna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Praha NOIR

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePraha NOIR

kolektiv autorů

OneHotBook, 2017

Napsat komentář