Nakladatelství Fantom Print vydalo další díl originální paranormální romance

v-zajeti-slasti
Psyka Ashaya má před sebou nelehký úkol. Aby ochránila svého syna, musí uzavřít příměří s mužem, který její rasu nenávidí z celého srdce. Najde zastání u nepřítele, nebo bude zrazena a podlehne trestu svého vlastního druhu?

Ashaya Aleineová je dokonalá Psyka – chladná, klidná, vyrovnaná… avšak jen na povrchu. Aby zajistila bezpečí svému synovi, hraje s Radou Psyů nebezpečnou dvojí hru: poslušně plní nařízení radních a zároveň se potají snaží zosnovat plán, který by ji i její dítě osvobodil z krutého zajetí. Její jedinou šancí, jak se zachránit, je předstírat vlastní smrt a svěřit se do rukou nebezpečného odstřelovače, který ji už týdny pronásleduje ve snech.
Strážce smečky DarkRiverů Dorian Christensen přišel kvůli psyskému vrahovi o sestru a celé rase přísahal pomstu. Sice postrádá schopnost měňavců vzít na sebe podobu svého zvířete, ale v jeho nitru přesto žije uvězněný levhart, který touží po odplatě.
Dorian si nikdy nemyslel, že by mohl propadnout příslušnici chladné rasy Psyů, jenže osud málokdy hraje podle pravidel a úkol chránit Ashayu a jejího syna ho brzy přinutí přehodnotit priority. Ashayu však nepronásleduje jen Rada Psyů, vznáší se nad ní přízrak z minulosti, který by mohl její křehký vztah s Dorianem ohrozit tím nejfatálnějším způsobem…

V zajetí slasti

Autor: Nalini Singh
Přeložila: Alžběta Lexová

Počet stran: 272
Vazba: brožovaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-7398-370-3
Doporučená cena: 279 Kč

Knihu V zajetí slasti vydalo nakladatelství Fantom Print. Kniha je již pátým dílem série Psyové/měňavci.

 

Ukázka z knihy

Vzápětí se zadní dveře otevřely a ven vyskočili dva muži. Jeden zvedl hlavu a podíval se přímo do odstřelovačova úkrytu vysoko v rozložitých větvích staré borovice. Odstřelovač ucítil, jak na jeho mysl zaútočil ostrý nápor energie, ale psyský strážce s telepatickým úderem příliš otálel – hrdlem mu pronikla kulka se smrtící přesností, navzdory tomu, že na odstřelovače upínal v tu chvíli všechnu svou psychickou moc. Čtvrtého muže složila kulka do hrudi, kterou vypálil odstřelovačův parťák. Odstřelovač byl v pohybu, ještě než mužovo tělo dopadlo na zem. Pušku držel v ruce a zahladil všechny stopy své přítomnosti. Doběhl k autu a dával si pozor, aby se ničeho nedotkl. „Vyslali nouzový signál?“ zeptal se neviditelného pozorovatele.
„Pravděpodobně. Cesta je zatím prázdná, ale musíme sebou hodit – jestli má Rada k dispozici Tk se schopností teleportace, budou tu posily během pár minut.“
Odstřelovač nahlédl otevřenými dveřmi do auta a spatřil posledního pasažéra. Drobný chlapec, sotva čtyři a půl roku. Neměl jen pásku přes oči. Měl také špunty v uších a ruce spoutané za zády. Téměř absolutní smyslová deprivace.

 

O autorce

Nalini Singh se narodila v roce 1977 na Fidži. Tři roky žila a pracovala v Japonsku a cestovala po Asii. Vyzkoušela si hned několik povolání. Pracovala například jako právnička, knihovnice a jednu dobu učila angličtinu. Je autorkou mnoha úspěšných románů, především romancí.

Informace o autorce byly převzaty z jejích oficiálních stránek.

 

Další díly série

   


Nakladatelství Fantom Print vzniklo v roce 1999 a od té doby se vyšplhalo mezi jedno z největších českých nakladatelství specializujících se na fantasy a sci-fi literaturu u nás. Kromě těchto knih vydává také literární adaptace počítačových her.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeV zajetí slasti

Singh, Nalini

Fantom Print, 2017

Napsat komentář