Milujte a malujte!

Tipy_Milujte a malujte
Dnes máme Valentýna, a proto vám přinášíme veselou várku antistresových omalovánek nejen pro dospělé, ale i pro zamilované. Potěšte své blízké dokonalým dárkem!

Zamilované omalovánky nakladatelství CPress by mohly být ideálním dárkem k dnešnímu svátku lásky pro vaše drahé polovičky, které mají rády kreslení a relaxaci u omalovánek.

Zamilované omalovánky

Autor: Array kolektiv

Počet stran: 80
Vazba: brožovaná
Formát: 260×260 mm
ISBN: 8594050422988
Doporučená cena: 199 Kč

Knihu Zamilované omalovánky vydalo nakladatelství CPress.

Vdechněte lásce barvy, relaxujte a užívejte si zamilovanosti plnými doušky! Být zamilovaný je tak krásné – hlava v oblacích, rozbušené srdce a motýlci v břiše. Zkuste to všechno přenést na papír prostřednictvím vkusných Zamilovaných omalovánek. Srdíčka, květiny a vše, co k lásce patří, čeká jen na vás a vaše pastelky. Probuďte je z černobílého spánku k barevnému životu!

 

Ukázky z knihy

Zamilovane omalovanky1

Zamilovane omalovanky2

Prohlédněte si další ukázku.

————————————————

Využijte každou volnou chvíli k relaxaci s omalovánkami Zentangle do kapsy Áji Hrozkové! Možná že pro zamilovaný dnešek to neplatí, avšak každý běžný den trávíme obvykle mnoho času čekáním – na autobus, u lékaře, na úřadě, na schůzce… Nestojí nás to jen čas, ale také nervy. Přitom můžeme takové chvilky snadno využít k odpočinku a relaxaci. Stačí mít s sebou tento malý bloček a nějakou tu pastelku.

Zentangle do kapsy

Relaxujte každou chvíli
Autorka: Ája Hrozková

Počet stran: 130
Vazba: vázaný blok
Formát: 105×150 mm
ISBN: 978-80-7413-343-5
Doporučená cena: 156 Kč

Knihu Zentangle do kapsy vydalo nakladatelství Zoner Press.

Zentangle do kapsy je pro všechny, kteří nehodlají marnit čas a záleží jim na své psychické kondici. A když říkám „všechny“, myslím tím opravdu všechny lidi všeho druhu. Není potřeba mít výtvarný talent ani bohatou představivost. Zentangle je zcela intuitivní a vychází z jednoduchých tvarů. Nakreslíte jeden tvar, na něj navážete dalším a dalším a najednou máte krásný složitý obrázek. Je to jednoduché a skvěle vás to odvede od všedních starostí. V knížečce najdete kromě návodů na kreslení vzorů a Ájiných úžasných obrázků a předloh i arteterapeutické postřehy a doporučení od Zuzky Řezáčové Lukáškové, které vám pomohou najít cestu ke každodenní relaxaci. Jako bonus jsme pro vás připravili i krátké video s praktickou ukázkou kreslení některých vzorů a jejich spojení do složitějšího obrázku. Odkaz na něj najdete uvnitř knížky.

 

Ukázky z knihy

Aja Hrozkova_Zentangle do kapsy ukazka

Aja Hrozkova_Zentangle do kapsy ukazka2

Prohlédněte si další ukázku.

————————————————

Prostorové omalovánky Silvie Vondřejcové s motivy obličejů můžete vybarvovat pestře nebo monochromaticky, podle vlastní chuti a nálady. Po vybarvení kresby vystřihněte a poskládejte dle návodů na zadní straně každého listu. Tím vznikne neobyčejná plastická skládačka.

Prostorové omalovánky

Autorka: Silvie Vondřejcová

Počet stran: 44
Vazba: brožovaná
Formát: 210×296 mm
ISBN: 978-80-271-0270-9
Doporučená cena: 179 Kč

Knihu Prostorové omalovánky vydalo nakladatelství Grada.

Skládačky jsou vymyšlené tak, aby se daly složit do ploché formy, uklidit mezi ostatní výtvory a poté kdykoliv znovu rozložit. Bez použití lepidla. V návodech je vystřihování naznačeno symbolem nůžek. Vzhledem k tloušťce papíru však použijte raději řezák a prořežte papír v jedné vrstvě, nikoliv složené napůl. Místa přehnutí předem narýhujte tupým nástrojem, aby se ohyb snáze vytvořil. Omalovánky je možné použít například jako originální přáníčka. Alternativní formou skládání je využít všechna prostřižení i přeložení mimo prostředního přehnutí, čímž vznikne jen mírný reliéf. 21 omalovánek je svázáno do trhací vazby, která se používá například u skicáků, takže při vytrhávání obrázků nehrozí poškození. A pokud cestujete, můžete si s sebou na cestu vzít jen několik listů.

 

Ukázky z knihy

Vondrejcova_Prostorove omalovanky1

Vondrejcova_Prostorove omalovanky2

————————————————

Dnes můžete projevit také svou lásku ke zvířatům! Upřednostňujete zvířecí omalovánky plné zajímavých tvorů a exotických krajů? Baví vás vybarvování podle čísel? Zkuste knížku Vybarvi mě – Divočina!

Vybarvi mě – Divočina

60 divokých geometrických ilustrací k vybarvení podle čísel
Autoři: Hope Little, Cetin Can Karaduman

Počet stran: 96
Vazba: vázaný blok
Formát: 240×240 mm
ISBN: 978-80-7529-278-0
Doporučená cena: 199 Kč

Knihu Vybarvi mě – Divočina vydalo nakladatelství Slovart
v edici ostatní hobby / Hobby.

Máte rádi obyvatele džungle, savany a prérie? Tato zdivočelá omalovánka je věnována právě jim. Pomocí speciálního návodu a odstupňované barevné škály vytvoříte nádherné trojrozměrné portréty divokých zvířat.

 

Ukázky z knihy

Vybarvi me Divocina1

Vybarvi me Divocina2

————————————————

U zvířat ještě zůstaneme, zaměříme se ovšem na ta ohrožená. Vybarvíme si je a navíc se o nich dozvíme řadu zajímavostí díky knížce Bestiář omalovánkový Zuzany Petrákové.

Bestiář omalovánkový

Relaxační omalovánky pro dospělé
Autorka: Zuzana Petráková

Počet stran: 160
Vazba: brožovaná
Formát: 210×270 mm
ISBN: 978-80-271-0244-0
Doporučená cena: 199 Kč

Knihu Bestiář omalovánkový vydalo nakladatelství Grada.

Nové obrázky k vybarvení a poučení přináší omalovánkový bestiář. Najdete v něm 78 perokreseb ohrožených druhů zvířat a zajímavé informace o nich. Víte například, že surikaty jsou imunní vůči jedu štírů? Nebo jak vypadá rosomák? A že hvězdice se rozmnožuje tak, že se rozpadne a z každého chapadla vyroste nový jedinec? Obrázky můžete podle naznačené linky vystřihnout, zarámovat a někomu darovat. Motivy zvířat jsou ideální pro obyčejné vybarvování i stínování.

 

Ukázky z knihy

Petrakova_Bestiar omalovankovy1

Petrakova_Bestiar omalovankovy2

Prohlédněte si též autorčina Přáníčka omalovánková a Herbář omalovánkový.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Také rádi vybarvujete? Které z uvedených omalovánek byste si vybrali? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZamilované omalovánky

CPress, 2017

zobrazit info o knizeZentangle do kapsy
Relaxujte každou chvíli

Hrozková, Ája

Zoner Press, 2016

zobrazit info o knizeProstorové omalovánky

Vondřejcová, Silvie

Grada, 2016

zobrazit info o knizeVybarvi mě – Divočina

Karaduman, Cetin Can – Little, Hope

Slovart, 2017

zobrazit info o knizeBestiář omalovánkový
Relaxační omalovánky pro dospělé

Petráková, Zuzana

Grada, 2016

Napsat komentář