Dopisy pro papeže

Mily papezi Frantisku
I malé děti kladou VELKÉ otázky: Proč už se dneska neděje tolik zázraků? Co dělal Bůh, než stvořil svět? Mají zlí lidé taky svého strážného anděla? Papež František se jim snaží na tyto zvídavé otázky odpovídat formou dopisů.

Děti z 26 zemí poslaly papeži Františkovi dopisy doprovázené kresbami, od veselých až po ty vážné, od zvědavých až po ty hlubokomyslné. Když je papež František poprvé držel v rukou, usmál se a podotkl: „To jsou ale ošemetné otázky!“ Papež František dal najevo hlubokou lásku a úctu k dětem tím, že si našel čas, aby je vyslechl, zkoušel si představit jejich tváře a z hloubi srdce jim odpovídal. Je to srdce pastýře, jemuž na malých ovečkách v jeho stádu nesmírně záleží a které láskyplně chápe, že nejmenší ve snaze pochopit svět hledají pomoc u nás dospělých.

 

Milý papeži Františku

Papež odpovídá na dopisy dětí
Autoři: Jeho Svatost papež František a děti z celého světa

Počet stran: 72
Vazba: vázaná
Formát: 252×256 mm
ISBN: 978-80-7335-459-6
Doporučená cena: 198 Kč

Knihu Milý papeži Františku vydalo nakladatelství Leda.

 

Ukázka z knihy

Mily papezi Frantisku ukazka1

Mily papezi Frantisku ukazka2

 

Doporučujeme

Chcete se dozvědět více o papeži Františkovi? Přečtěte si např. naši recenzi ke knize Maria Escobara Papež František – muž modlitby. Poznat zblízka také další papeže můžete s publikací Papežové moderního věku. Zaujmout by vás mohla i kniha U mne je vždy otevřeno, která je vlastně rozhovorem papeže Františka s Antoniem Spadarem SJ.


Nakladatelství Leda se zaměřuje na vydávání slovníků a jazykových učebnic v knižní i elektronické podobě. V nabídce najdete kromě učebnic i výukové programy. Nakladatelství vydává také zajímavé tituly z oblasti beletrie a literatury faktu. Zaregistrovaní návštěvníci v LEDA klubu mohou získat na knihy výhodné slevy a neomezený přístup do on-line slovníků.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMilý papeži Františku
Papež odpovídá na dopisy dětí

Jeho Svatost papež František a děti z celého světa

Leda, 2016

Napsat komentář