Získejte velkou porci zábavy s domácími mazlíčky

tajny-zivot-mazlicku-perex
Co asi dělají domácí zvířata, zatímco vy jste pryč? Pokud tato otázka občas vrtá hlavou i vám, přečtěte si příběh, který vznikl na motivy úspěšného filmu Tajný život mazlíčků. Při čtení se to dozvíte a navíc se při něm pobaví nejen děti, ale i dospěláci.

Dobrodružná záchranná výprava

tajny-zivot-mazlicku-ukazkaCopak asi dělají vaši mazlíčci, když nejste právě doma? Páchají neplechu!

Kocour Koule pořádá útoky na ledničku, andulka Čimča si pouští videohry a pes Leonard dokonce pořádá divokou domácí party. Jenom věrný pes Max poslušně čeká, až se panička vrátí…

Pejsek Max má báječný život – bydlí se svou milovanou paničkou Katie a mají spolu ten nejlepší vztah na světě! Až do chvíle, kdy se ve dveřích objeví velká chlupatá obluda – pes Baron, se kterým se má dělit o Katinu lásku. Vzájemné naschvály je dovedou až do velkého nebezpečí, kdy ztracení ve velkoměstě musí prchat před pomstychtivými divochy. Naštěstí má Max doma pořádnou smečku přátel, kteří se ze svých pelíšků vydají na mimořádně dobrodružnou záchrannou výpravu. Jak ale překonají všechny nástrahy dřív, než se páníčkové vrátí z práce domů?

Kniha na motivy filmu Tajný život mazlíčků s barevnými ilustracemi zachycujícími nejoblíbenější scény vás zaručeně rozesměje. Velkou porci rodinné zábavy okoření také nejedna chvilka plná napětí.

 

Tajný život mazlíčků

Autor: David Lewman

Vydalo: nakladatelství CPress
Ilustrace: Universal Studios
Počet stran: 128 + 8 stran příloha
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 12/2016
ISBN: 978-80-264-1345-5

Přečtěte si více o knize Tajný život mazlíčků, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství CPress patřící pod společnost Albatros Media. Navíc si můžete stáhnout a přečíst také ukázku.

cpress-AM

Nakladatelství CPress systematicky rozšiřuje svou knižní nabídku zejména v oblastech knížek pro nejmenší, cestování, historie a military, hobby, auto-moto, zdraví a životní styl, příroda a zahrada, umění a kultura a technika a věda. Novým knižním oborem, který si už pevně vydobyl své místo v našem nakladatelství, jsou kuchařky, jak pro dospělé tak i pro děti.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

Max stále čekal, až se Katie vrátí domů, a hypnotizoval dveře. Přeci tu musí být každou minutou…
ŽUCH! Koule přistála na požárním schodišti. „Čau, Maxi,“ houkla otevřeným oknem dovnitř.
„Ahoj, Koule. Také si říkáš, kam každý den mizí?“ odpověděl jí, aniž by vzhlédl.
Koule se oknem soukala dovnitř. „Víš ty co? Vlastně… je mi to úplně jedno.“
V půli cesty se zasekla. „Neměla jsem si dávat to kuře. A dort. A jogurt,“ pomyslela si, než myšlenku vzápětí zamítla.
„Tobě možná ano. Ale my s Katie to máme jinak.“
Koule se dál s námahou tlačila dovnitř.
„Ty jsi kočka, víš“ pokračoval Max, „tak možná proto. Nikdo nemůže mít rád kočku tolik jako psa. Takže tak.“ (str. 12)

 

Vyhrajte knihu Tajný život mazlíčků

Položili jste si někdy otázku, co se asi děje u vás doma, když za sebou zaklapnete dveře a necháte svého domácího mazlíčka o samotě? Možná provádí stejné lumpárny jako kocour Koule, andulka Čimča nebo pes Leonard. Stejně tak je možné, že věrně čekají na váš návrat jako Max. Ale ani ten se neudrží, když se u dveří bytu objeví Baron a hrozí, že se budou muset podělit o jednu paničku. A jsou to právě jejich vzájemné schválnosti, co je dostane do nebezpečné situace. Naštěstí se vždy najdou dobří přátelé, kteří neváhají vyrazit na pomoc, o čemž se můžete právě nyní přesvědčit.

Ve spolupráci s nakladatelstvím CPress patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Tajný život mazlíčků vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Tajný život mazlíčků
probíhá od 3. do 16. prosince 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Tajný život mazlíčků

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTajný život mazlíčků

Lewman, David

CPress, 2016

Napsat komentář