Zahrajte si o komiksové zpracování Bible

komiksova-bible-perex
Bible, označovaná také jako Písmo svaté, obsahuje 233 příběhů rozdělených do Starého a Nového zákona. Pokud je chcete přiblížit například vašim dětem, jistě se vám bude hodit jejich komiksová verze, která bude bavit i ty nejmenší.

Biblické příběhy v obrazech

komiksova-bible-ukazkaPrvní ucelené české vydání snad nejpopulárnější verze Bible v komiksovém zpracování na světě. Od roku 1978 vychází ve stále nových vydáních a jazykových mutacích. Zahrnuje 233 biblických příběhů, zjednodušených, ale krásně vystihujících podstatu biblické zvěsti. Kniha je určena všem, již od nejmenších čtenářů.

 

Komiksová Bible

Autorka: Iva Hothová

Vydalo: Karmelitánské nakladatelství
Ilustrace: Andre Le Blanc
Počet stran: 800
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 10/2014
ISBN: 978-80-7195-822-2

Přečtěte si více o knize Komiksová Bible, kterou do soutěže věnovalo Karmelitánské nakladatelství.

Karmelitánské nakladatelství je křesťansky orientované nakladatelství. Na trhu působíme od roku 1991 a dosud jsme vydali více než 1500 titulů. Nejdůležitější částí edičního plánu KNA jsou edice věnované duchovnímu životu. Mezi dlouhodobě nejúspěšnější edice KNA patří edice Karmelitánská spiritualita a Malý duchovní život.

 

Vyhrajte knihu Komiksová Bible

Pokud chcete děti už v útlém věku seznámit s biblickými příběhy Starého a Nového zákona, zkuste to udělat zábavnější formou. Ukažte jim pestrobarevné komiksové zpracování Písma svatého a uvidíte, jak si vaše ratolesti budou knihou rády listovat.

Ve spolupráci s Karmelitánským nakladatelstvím vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Komiksová Bible vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Komiksová Bible
probíhá od 2. do 15. prosince 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Komiksová Bible

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKomiksová Bible

Hothová, Iva - Le Blanc, Andre

Karmelitánské nakladatelství, 2014

Napsat komentář