Vyhrajte Elizabethinu cestu k životní rovnováze

jist-meditovat-milovat-audiokniha-perex
Hlavní hrdinka má pocit, že rozvodem a dalším nevydařeným vztahem zklamala nejen své okolí, ale především sama sebe. Rozhodne se proto vydat na cestu, která jí, jak doufá, pomůže k nalezení správného životního směru. Podaří se jí ho nalézt?

Cesta kolem světa a do vlastního nitra

Pouť pro mladé dámy za pozemskými i duchovními rozkošemi napříč Itálií, Indií a Indonésií.

Úspěšná, dobře zajištěná novinářka po rozvodu s manželem a dalším nevydařeném vztahu prochází krizí, má pocit, že zklamala okolí i sebe. Rozhodne se odpoutat od všeho, čím dosud žila, opouští zaměstnání a vydává se sama na roční cestu kolem světa v naději, že pochopí, kam vlastně chce svůj další život nasměrovat. Na první zastávce v Itálii jí okouzlí italská bezprostřednost, žena pookřívá a bezstarostně vychutnává stejnou měrou nezávazné dvoření i bezkonkurenční kuchyni. Po čase odchází na čtyři měsíce do Indie, kde se v ášrámu usilovně pokouší prostřednictvím meditací najít cestu do vlastního nitra a ne vždy se jí to úplně daří. Hrdinčina cesta končí v Indonésii, kde se stane na ostrově Bali žačkou místního šamana. Nakonec, obohacena setkáním s odlišnými kulturami si postupně vyjasňuje vlastní představy i cíle a své cestování uzavírá s pocitem, že nyní již dokáže uvést svůj život do rovnováhy a stanovit jeho základní hodnoty.

 

Jíst, meditovat, milovat

Autorka: Elizabeth Gilbertová

Vydalo: vydatelství Audiotéka.cz
Interpret: Kristýna Kociánová
Délka: 14 hodin 22 minut
Vydáno: 10/2016

Přečtěte si více o audioknize Jíst, meditovat, milovat, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku, nebo si přečíst naši recenzi knižní předlohy.

audioteka-logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorce

Elizabeth Gilbertová se narodila v roce 1969 ve státě Connecticut v USA. V roce 1991 ukončila bakalářské studium politologie na Newyorské univerzitě a poté byla zaměstnána jako kuchařka, servírka a novinářka. O svých zkušenostech kuchařky napsala několik povídek, a některé z nich použila ve své knize American Man (Poslední Američan, 2002). První kniha, kterou vydala, byla sbírka povídek s názvem Pilgrims (Poutníci, 1997), za kterou obdržela cenu Pushcart Prize a dostala se do finále o cenu PEN/Hemingway Award. Kniha Jíst, meditovat, milovat je její nejznámější knihou, ve které líčí svoji cestu napříč Itálií, Indií a Indonésií. Hned po svém vydání se dostala do čela žebříčku bestsellerů New York Times a držela se tam po několik desítek týdnů. Podle knihy byl také natočen film s Julií Roberts. Autorka byla v roce 2011 zařazena časopisem Time Magazine na seznam 100 nejvlivnějších lidí na světě.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Jíst, meditovat, milovat

Co dělat, když je vám třicet, procházíte krizí a máte pocit, že jsme zklamala nejen sebe, ale i své okolí? Zkuste se inspirovat knihou Elizabeth Gilbertové, odpoutat se od všeho, na čem jste až dosud lpěli, a vydat se na cestu. Během ní možná znovu najdete ztracenou vnitřní rovnováhu a stanovíte si hodnoty, za které se vyplatí bojovat. Oblíbený bestseller o putování mladé ženy za pozemskými i duchovními rozkošemi navíc právě nyní vychází i v audio verzi, kterou namluvila herečka Kristýna Kociánová.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Jíst, meditovat, milovat vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Jíst, meditovat, milovat
probíhá od 13. do 26. října 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Jíst, meditovat, milovat

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJíst, meditovat, milovat
Audiokniha

Gilbertová, Elizabeth

Audiotéka.cz, 2016

Napsat komentář