Zasoutěžte si o knihu rychlých a chutných receptů

brichac-tom-a-lucie-perex
Vařte snadno a chutně z dostupných surovin a potěšte nejen své chuťové pohárky, ale také rodinu. Nebo připravte sváteční menu a pozvěte své známé. Uvidíte, že s recepty, které vám poradíme, to zvládnete raz dva a přitom zdravě.

Pochutnejte si bez starostí o svou váhu

brichac-tom-a-lucie-ukazkaKnihu Břicháč Tom a Lucie napsali Mgr. Tomáš Kosačík a Ing. Lucie Strachotová a vznikla tak kniha plná nápaditých receptů, které vám umožní zhubnout a zároveň si i pochutnat.

Břicháč Tom a Lucie je kniha receptů z dostupných surovin, které koupíte v každém městě s důrazem na jednoduchou a rychlou přípravu. Pojďte si uvařit úžasně vypadající jídla, na která se stačí jen podívat a budou se vám sbíhat sliny. Potěšíte nejen sebe, ale pochutná si celá vaše rodina.

V knize Břicháč Tom a Lucie najdete nejen zdravé recepty od snídaní až po večeře, ale i slavnostní menu, kterým potěšíte své návštěvy. Podle receptů snadno připravíte i vánoční cukroví, které můžete mlsat bez hříchů a nemusíte se bát přibírání ani o Vánocích.

Vaříme zdravě a chutně pro celou rodinu, s láskou a nadšením.

  • zdravěji bez použití bílého cukru
  • bez pšeničné mouky
  • z dostupných surovin
  • s jednoduchou přípravou, kterou zvládne každý

Ve své kuchyni za pár minut připravíte:

  • Zdravou svíčkovou s knedlíčky
  • Lehkou zeleninovou pizzu
  • Arašídové mini řízečky
  • Banánovou zmrzku
  • Krůtí paštiku
  • Dýňové rizoto

 

Břicháč Tom a Lucie

Tajemství naší kuchyně

Autoři: Mgr. Tomáš Kosačík, Ing. Lucie Strachotová

Vydalo: nakladatelství Břicháč Tom
Počet stran: 192
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 9/2016
ISBN: 978-80-270-0287-0

Přečtěte si více o knize Břicháč Tom a Lucie, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. Můžete si také prohlédnout několik stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Břicháč Tom a Lucie

Břicháč Tom má mnoho nápadů na výborná a přitom dietní jídla a neváhá se o ně podělit. Možná už máte doma některou z jeho předchozích úspěšných knih Břicháč Tom a Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma, takže ta nejnovější, kterou Mgr. Tomáš Kosačík připravil společně s Ing. Lucií Strachotovou, by vám rozhodně neměla uniknout. A nebojte se, ani v případě, že dbáte na svou štíhlou linii, se nemusíte vzdávat takových dobrot, jako je svíčková omáčka nebo zmrzlina. I tato jídla se dají totiž připravit zdravě a s ohledem na vaše křivky. Nevěříte? Přesvědčte se o tom právě nyní.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Břicháč Tom a Lucie vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Břicháč Tom a Lucie
probíhá od 8. do 14. října 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 kuchařky Břicháč Tom a Lucie

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBřicháč Tom a Lucie
Tajemství naší kuchyně

Kosačík, Tomáš - Strachotová, Lucie

Břicháč Tom, 2016

Zasoutěžte si o knihu rychlých a chutných receptů - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. katja napsal:

    Dobrý den, už mám doma výhru. Moc děkuji!

Napsat komentář