Barevný odpočinek

mandala
Vybarvování není jen pro děti! Ať už jste šťastní nebo naopak smutní, ve stresu, a nebo jen velmi rádi tvoříte s barvami, omalovánky pro dospělé vám poskytnou skvělý způsob, jak se odreagovat a dát průchod svým uměleckým vlohám.

Pro všechny lidi s nápady je tu Kreativní terapie, kde máte kromě vybarvování mnoho místa pro vlastní tvorbu a oblíbené citáty.

Kreativní terapie

Zápisník

Počet stran: 128
Vazba: flexovazba
Formát: 140×200 mm
ISBN: 8594159390577
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Kreativní terapie vydalo nakladatelství Mladá fronta.

Tento překrásně ilustrovaný zápisník je dokonalým dárkem pro každého, kdo si chce prostřednictvím malování a kreslení zbystřit mysl a zbavit se stresu, nebo se jednoduše potěšit kreativní činností a pokochat se krásou při každém zalistování. Jednotlivé stránky jsou svým provedením příjemně vyvážené a tematicky navazují na úspěšné omalovánky Kreativní terapie. Obsahují nejen obrázky vybízející k vymalování, ale poskytují i dostatek prostoru k dokreslení rozmanitých vzorů a kresbě zátiší nebo místa na zaznamenání myšlenek, oblíbených básní, citátů, nebo úkolů a časů schůzek. Výroky význačných osobností ze světa umělců, básníků a spisovatelů už jsou v tomto inspirativním zápisníku jen třešničkou na dortu!

kreativni_zapisnik11kreativni_zapisnik22

 

Prohlédněte si ukázku ve větším rozlišení.

————————————————

Nejvíce vždy potěší vlastnoručně vyrobené dárky, a co více si přát, než se při jejich výrobě ještě odreagovat? Přáníčka omalovánková oceníte jak vy, tak i obdarovaný!

Přáníčka omalovánková

Relaxační omalovánky pro dospělé
Autorka: Zuzana Petráková

Počet stran: 48
Vazba: brožovaná
Formát: 140×210 mm
ISBN: 978-80-271-0258-7
Doporučená cena: 179 Kč

Knihu Přáníčka omalovánková vydalo nakladatelství Grada.

23 skvělých omalovánkových přáníček na silném papíru s květinovými a dortovými motivy, které si můžete vybarvit a poslat svým kamarádům, známým nebo příbuzným. Můžete je potěšit přáním k narozeninám, svátku, k promoci nebo k Novému roku. Vymalujte si 12 přáníček nebo 10 kartiček, které je možné v půlce přeložit nebo rozstřihnout na dvě malé. Na jedné kartě najdete také 12 jmenovek na dárky.

2

Chcete se podívat, jak vypadá kniha uvnitř?

————————————————

Obleťte svět a vybarvěte ho podle svého. Poznáte Všechny krásy světa bez jakéhokoli vyčerpání z dlouhé cesty – naopak vás tvořivá cesta nabije energií!

Všechny krásy světa

Mistrovské omalovánky

Počet stran: 96
Vazba: brožovaná
Formát: 240×282 mm
ISBN: 978-80-7529-243-8
Doporučená cena: 199 Kč

Knihu Všechny krásy světa vydalo nakladatelství Slovart.

Posuňte své umění vybarvování na úplně jinou úroveň a otestujte svou schopnost soustředění, barevného cítění a koordinace očí a rukou v náročném světě mistrovských omalovánek! Siluety staveb a míst, které v této knize najdete, vás zvou na dechberoucí jízdu po těch nejslavnějších a nejkrásnějších koutech naší planety. Spatříte ohromující panoramata měst, malebné krajiny, ikonické budovy, starobylé i moderní divy techniky či přírodní pamětihodnosti. Najdete zde vše, na co si vzpomenete, počínaje velkolepostí egyptských pyramid v Gíze až po krásu amerického Grand Canyonu, od zázračného Tádž Mahalu po majestátní Mount Everest. K mistrovskému dílu vám přitom stačí jen pár barevných pastelek, vodovky, voskovky nebo lahvička s tuší.

ukazka-krasukazka-krasy2

 

Prohlédněte si další stránku z knihy.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Je pro vás vymalovávání dobrou relaxací? Napište nám svůj názor v komentářích.

Úvodní obrázek pochází ze sbírky uživatele staciafuchsia na flickr.com.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKreativní terapie – inspirativní zápisník

Mladá fronta, 2016

zobrazit info o knizePřáníčka omalovánková
relaxační omalovánky pro dospělé

Petráková, Zuzana

Grada, 2016

zobrazit info o knizeVšechny krásy světa
Mistrovské omalovánky

Slovart, 2016

Napsat komentář