Jak získat a posilovat sebedůvěru v práci vám prozradí publikace Ros Taylorové

1269292_girl_lies_in_an_armchair_and_reads_1
Chybí vám sebedůvěra? Chcete se v práci posunout o krůček kupředu? Pak by vám mohla pomoci nová kniha z nakladatelství Grada

Sebedůvěra v práci: Taylor Ros

Zdravá sebejistota je základem úspěchu. Díky ní dokážeme více a máme lepší výsledky.

Tato knížka vám pomůže zvýšit vaši sebedůvěru a dále ji rozvíjet. Na začátku se v podrobném dotazníku dozvíte, jaké je vaše sebehodnocení, a pak vás již zkušená psycholožka provede světem sebedůvěry a podělí se o nejzajímavější zjištění, která vyplynula z rozhovorů s dvaceti profesně velmi úspěšnými osobnostmi.

Pomůže vám uvědomit si, kdo vlastně jste a co umíte, jak prezentovat svou osobnost jako značku, jak vybudovat své společenské já a přizpůsobit svůj projev nárokům pracovního trhu, ale také jak zapracovat na svých přesvědčovacích schopnostech, emoční stabilitě, řeči těla a jak zvládat konfliktní situace.

V knížce dále najdete rozhovory s hledači talentů, kteří prozrazují, co očekávají od ideálního zaměstnance, a rady, které vám pomohou stát se sebevědomým lídrem. Závěrečná část je pak věnována nejdůležitějšímu principu sebedůvěry v práci – tajemství charismatu. Staňte se s touto knihou úspěšnější v práci a posuňte se v kariéře kupředu.

 

Sebedůvěra v práci

ISBN: 978-80-247-4276-2
Formát: A5
Vazba: V2
Počet stran: 192
Prodejní cena: 269 Kč

Knihu Sebedůvěra v práci vydalo nakladatelství Grada

 

O autorce:

Ros Taylor je přední britská psycholožka, výkonná koučka, úspěšná podnikatelka, uznávaná autorka, vystupující v rozhlase i televizi. Pro stanici BBC natočila seriál Zóna sebedůvěry a objevila se také v seriálu stanice BBC1 Krotitelé podvodů. Jako populární psycholožka a poradkyně vystupovala v pořadech stanic BBC, ITV, Channel 4 a Sky News a pravidelně publikuje v celostátním tisku i časopisech. Deník Independent on Sunday ji označil za jednu z nejlepších kouček v Británii. Ross vyučuje jako externí profesorka na Strathclyde Business School.
www.rostaylorgroup.com

 

 

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSebedůvěra v práci
Jak ji získat a posilovat

Taylor, Ros

Grada, 2012

Napsat komentář