Vyhrajte audio verzi případů Holgera Munche

samuel-bjork-dle-vyberu-perex
Holger Munch je zkušený detektiv, který se pomalu chystá do důchodu. Norskem však otřásají podivné vraždy malých holčiček, takže odpočinek nepřipadá v úvahu. A jen co úspěšně vyřeší tento případ, už na něj čeká další, stejně zapeklitý.

V lese visí anděl

Brilantní norská detektivka, jež v sobě skrývá hrůzné tajemství!

Policejní detektiv Holger Munch se chystá do důchodu, v němž si chce užít vážnou hudbu, matematické hádanky a pokuřování cigaret. Jenže Norskem právě otřásají podivné vraždy šestiletých holčiček, které někdo obléká do bílých šatiček a nechává v lese s cedulkou „Cestuji sama“ na krku. Munch se tak musí postavit do čela speciální jednotky a hlavně přesvědčit Miu Krügerovou, slavnou vyšetřovatelku, aby se vrátila do služby.

Podaří se jim Norsko zbavit strachu, že se v lese objeví další malý anděl?

Autor: Samuel Bjork

Vydalo: nakladatelství Plus
Interpret: Petra Špalková
Vydáno: 4/2016
EAN: 8594050422063

Přečtěte si více o audioknize V lese visí anděl a nezapomeňte ani na náš článek.

 

Sova

Poslechněte si druhý detektivní případ od autora bestselleru V lese visí anděl!

V lese kousek od Osla je v podivném hnízdě ze sovího peří nalezeno tělo sedmnáctileté dívky, jež se před tím ztratila z domova pro problémovou mládež. Případem se začne zabývat zkušený detektiv Holger Munch se svým týmem. Vyšetřování pro nedostatek stop začíná váznout na mrtvém bodě, ale pak IT odborníkovi z oddělení vražd záhadný hacker pošle nahrávku, jež odhalí znepokojivé podrobnosti o osudu zabité dívky; ve filmu se na okraji mihne silueta vraha převlečeného za sovu, nočního dravce symbolizujícího smrt… A pátrání se roztočí na plné obrátky.

Autor: Samuel Bjork

Vydalo: nakladatelství Plus
Interpret: Petra Špalková
Vydáno: 9/2016
EAN: 8594050422452

Přečtěte si o audioknize Sova více, nebo si přečtěte náš článek.

Obě audioknihy na CD do soutěže věnovalo nakladatelství Plus patřící pod společnost Albatros Media.

Plus_Albatros-Media

Nakladatelství Plus se zaměřuje na kvalitní literaturu různých žánrů od humoristických románů po krimi. Přináší významná díla světové literatury i českou prózu, klasická díla z žánru strašidelné povídky a také se věnuje objevné literatuře non-fiction a komiksům.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Vyhrajte audioknihu od Samuela Bjorka

Severská krimi literatura stále neztratila nic ze své atraktivity a čtenáři ji vyhledávají a milují. V loňském roce se na žebříček nejúspěšnějších spisovatelů tohoto žánru zařadil i Samuel Bjork se svou knihou V lese visí anděl, která se okamžitě stala bestsellerem. Detektiv Holger Munch společně s kolegyní Miou Krügerovou však nespolupracovali pouze na jednom případu, o čemž se můžete přesvědčit v letošní novince, která u nás vyšla pod názvem Sova. A právě tento titul přijede Samuel Bjork v září představit do České republiky osobně, a to hned na dvou akcích. Pokud chcete poznat autora brilantních detektivních thrillerů osobně, neváhejte a vydejte se 20. a 21. září 2016 do Prahy.

pozvanka-setkani-se-samuelem-bjorkem

Ve spolupráci s nakladatelstvím Plus patřícím pod společnost Albatros Media vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát jednu z audioknih na CD dle vlastního výběru. Výherci si zvolí libovolný z titulů V lese visí anděl a Sova. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihy V lese visí anděl a Sova
probíhá od 18. září do 1. října 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy dle vlastního výběru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeV lese visí anděl

Bjork, Samuel

Plus, 2016

zobrazit info o knizeSova

Bjork, Samuel

Plus, 2016

Vyhrajte audio verzi případů Holgera Munche - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. Hojaro napsal:

    Dobrý den.
    Dnes mně přišla dlouho očekávaná výhra. K mému velkému překvapení nakladatelství zaslalo obě audioknihy („V lese visí anděl“ i „Sova“). Jestli omylem, nebo proto, že jsem na výhru čekal měsíc a půl? Nezlobím se a velice děkuji.

  2. bali napsal:

    Dobrý den,
    bohužel nic do dnešního dne nepřišlo. Prosím o kontrolu. děkuji.

Napsat komentář