Zaměstnejte ruce, odreagujte mozek!

kreativita
V dnešních tipech najdou inspiraci všichni jedinci, kteří propadli kouzlu antistresových omalovánek, ale také ti, kteří neustále něco tvoří…

Pokud už teď hledáte inspiraci pro podzimní dekorace, kterými zkrášlíte svůj domov, pak si určitě nenechte ujít dnešní první knihu, ve které najdete přes 40 nápadů na figurky z dýní, kaštanů nebo třeba šišek!

Veselé figurky z dýní a přírodních materiálů

Autor: Pia Pedevilla

Počet stran: 32
Vazba: brožovaná
Formát: 170×210 mm
ISBN: 978-80-88036-63-0
Doporučená cena: 99 Kč

V knize najdete na 40 nápadů na vtipné a veselé figurky z dýní, kaštanů, šišek, makovic a dalších přírodních materiálů. V kombinaci s květináči, dřevem a kamínky z nich vytvoříte nádherné dekorace podzimního stolu, oken, terasy nebo balkonu. Všechny figurky jsou v knize popsány krok za krokem a jsou doprovázeny i předlohami v originální velikosti.

Knihu Veselé figurky z dýní a přírodních materiálů vydalo
nakladatelství Bookmedia.

————————————————

Pokud hledáte pro někoho netradiční dárek, pak neuděláte chybu, pokud sáhnete po omalovánkách pro dospělé. A pokud chcete vyjádřit upřímné city, zkuste sáhnout rovnou po omalovánkách Z celého srdce…

Z celého srdce – omalovánky

 

Počet stran: 64
Vazba: vázaná
Formát: 220×210 mm
ISBN: 978-80-204-4045-7
Doporučená cena: 249 Kč

Mezi emocí a barvou existuje silná spojitost. Umělci po celém světě se již od nepaměti snaží svá díla protkávat barvami tak, aby vyjádřili celé spektrum lidských pocitů. Zalistujte těmito omalovánkami a sami pochopíte, jak snadno lze vyjádřit lásku barvou. Láska je často spojována s červenou, barvou ohně a krve, ale poselství lásky dokáže předat i spousta jiných barev. Ten, od koho jste tuto knihu dostala, vám chtěl dát možnost plně vyjádřit své pocity, nebo vám v ní možná zanechal svůj vlastní barevný vzkaz. Nechte se tedy inspirovat známými citáty, zapojte svou tvořivost i představivost a za pomoci pastelek či fixů se s radostí ponořte do rozmanitosti lidských pocitů! Skvělý dárek k Prvnímu máji nebo ke Dni matek!

Knihu Z celého srdce – omalovánky vydalo nakladatelství Mladá fronta.

Ukázka z knihy

omalovanky     omalovankyzesrdce

————————————————

Pokud více než emoce oceníte dobré jídlo či procházky v přírodě, pak se vrhněte do vybarvování omalovánek inspirovaných zahradami, jahodami, houbami a mnohým dalším…

Dary přírody – ovoce, zelenina a další plody

Autor: Jessie Weiner

Počet stran: 96
Vazba: brožovaná
Formát: 230×240 mm
ISBN: 978-80-271-0097-2
Doporučená cena: 249 Kč

 

Budete ohromeni dokonalým detailním zobrazením jahod, čerstvých bylinek, včel, hmyzu i motýlů, košíky plnými lákavé úrody o obrázky hub rostoucích pod kapradím. Ilustrace ve vás probudí chuť vyrazit na zahradu, do lesa nebo alespoň na farmářský trh. Kniha potěší všechny milovníky omalovánek, kteří mají vztah k přírodě a dobrému jídlu, ale i zahradníky a rodiče, kteří chtějí svých dětech probudit zájem o zázraky přírody.

Knihu Dary přírody – ovoce, zelenina a další plody vydalo
nakladatelství Grada.

Ukázka z knihy

daryprirody   daryprirodymotyli

Ukázku nalezete také na webu nakladatele!

————————————————

Dnešní tipy uzavírají omalovánky, které udělají radost nejen vám, ale i vašim blízkým. Krásné ilustrace totiž po vymalování můžete z bloku vytrhnout, připsat pěkné věnování a jako dárek jimi rozzářit den svým známým!

Kreativní terapie – přáníčka

 

Počet stran: 20
Vazba: brožovaná
Formát: 122×170 mm
ISBN: 8594159390584
Doporučená cena: 149 Kč

20 přáníček k vymalování. Taky už jste propadli pastelkovému šílenství? Pak jsou pro vás tato přáníčka ideální volbou! U malování se skvěle odreagujete, zbavíte každodenního stresu a navíc můžete udělat radost i ostatním! Dvacet inspirativních a terapeutických ilustrací lze z bločku jednoduše vytrhnout a obdarovat jimi široký okruh vašich přátel i blízkých. Na zadní straně je přitom dostatek prostoru pro osobní přání, vzkaz nebo básničku. Tato přáníčka se tak stanou, ať už jednotlivě či v celém balení, nádherným dárkem pro každého.

Knihu Kreativní terapie – přáníčka vydalo nakladatelství Mladá fronta.

Ukázka z knihy

kreativniterapie   kreativniterapieomalovanky


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVeselé figurky z dýní a přírodních materiálů

Pedevilla, Pia

Bookmedia, 2016

zobrazit info o knizeZ celého srdce – omalovánky

Mladá fronta, 2016

zobrazit info o knizeDary přírody – ovoce, zelenina a další plody
omalovánky proti stresu

Weiner, Jessie Kanelos

Grada, 2016

zobrazit info o knizeKreativní terapie – přáníčka

Mladá fronta, 2016

Napsat komentář