Chopra a jeho Supergeny

navrh_Super_geny v2:Sestava 1
Chopra Deepak. Kdo by neznal tohoto autora zaměřujícího se oblast výživy, zdravého životního stylu a osobního rozvoje. V jeho nové knize poukazuje na to, že díky kombinaci vědomých rozhodnutí a genů lze dosáhnout řady cílů, např. zlepšit náladu, zmírnit stres atd. Lákavé, viďte?

Jste přesvědčeni, že geny jsou od narození dané a určují náš biologický osud? Nová genetika naopak říká, že jsou dynamické a reagují na vše, co děláme a co si myslíme! Autoři zdůrazňují, že jejich fungování můžeme ovlivnit a dosáhnout tak optimálního stavu bytí. Tento přístup má nesmírný vliv na otázky týkající se imunity, stárnutí či prevence nemocí… Lékaři Chopra a Tanzi se zaměřují na praktické stránky běžného života, jako je strava a cvičení, ale nezapomínají ani na duchovní rozvoj. Nabízejí důkazy i rady, díky nimž se naučíme vytvářet svůj nový biologický příběh.

Supergeny

Využijte sílu své DNA k dosažení optimálního zdraví a pohody
Autoři: Deepak Chopra, Rudolph E. Tanzi
Přeložila: Jana Žlábková


Počet stran: 358
Vazba: vázaná
Formát: 145×217 mm
ISBN: 978-80-7306-843-1
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Supergeny vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

Ukázka z knihy

Díky genetické revoluci, jež probíhá všude kolem nás, se objevil nový a mocný spojenec, aby pomáhal lidskému štěstí. Poznatek, že DNA obsahuje kód života, není nový. Nicméně novinkou je fakt, že můžete využívat své geny. DNA není uzamčena jako bankovní účet, z něhož nesmíte vybírat. (str. 29)

O autorech

Chopra DeepakDeepak Chopra, původním vzděláním internista a endokrinolog, je autorem více než šedesáti knih přeložených do osmdesáti pěti jazyků, včetně četných bestsellerů vybraných novinami NewYork Times jak v oboru krásné literatury, tak literatury faktu. Je uznávanou vedoucí osobností na poli nově se rozvíjející spirituality. Mezi jeho díla patří např. Spirituální leadership, Super mozek či Život po smrti.

Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Beta

Rudolph E. Tanzi působí jako profesor neurologie na Harvardské univerzitě a ve svém výzkumu se zaměřuje na genetiku.


Nakladatelství Beta bylo založeno v roce 1993. Za dobu svého působení uvedlo na český trh na 800 titulů různých žánrů a řadí se tak mezi přední české nakladatelské domy. Věnuje se především knihám zaměřeným na rozvoj osobnosti, dále vydává esoteriku a nově také náročnější beletrii. V portfoliu nechybí témata historická nebo militaria a opomenout nelze ani bohatě vypravené, obsahově poutavé obrazové publikace, s nimiž se nakladatelství Beta úspěšně prezentuje laické i odborné veřejnosti.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSupergeny
Využijte sílu své DNA k dosažení optimálního zdraví a pohody

Chopra, Deepak – Tanzi, Rudolph E.

Pavel Dobrovský – BETA, 2016

Napsat komentář