Napiš si své Kladivo – literární soutěž o nejlepší povídku ze světa Kladivo na čaroděje

Literární soutěž Kladivo na čarodejnice
Nakladatelství Epocha vyhlašuje literární soutěž o nejlepší povídku ze světa Kladiva na čaroděje. První cenou je publikování v kladivářské antologii, která se připravuje na rok 2017.

Svět oblíbené akční urban fantasy série je rozsáhlý a nabízí prostor pro mnohem více příběhů, než se kdy může objevit na stránkách románů. Pokud vás někdy lákalo zkusit si napsat vlastní povídku s Felixem a spol., máte k tomu nyní ideální příležitost. Pro nejlepší jsou připraveny knižní ceny Nakladatelství Epocha, ale hlavní odměnou bude otištění nejzdařilejšího příspěvku v antologii povídek Kladiva na čaroděje, kde se objeví vedle příběhů autorů první série, jako je Jiří Pavlovský či Jakub Mařík, i slavných jmen, která v tomto sborníku poprvé vstoupí do světa Kladiva.

Uzávěrka soutěže: 30. 11. 2016

Pravidla soutěže

  1. Povídky musejí být zasazeny do světa Kladiva na čaroděje a dodržovat jeho reálie a pravidla. Fantazii se však jinak meze nekladou – vyberte si jakýkoliv úsek hlavní dějové linky první série nebo si vymyslete zcela novou zápletku.
  2. Každý soutěžící může poslat pouze jednu povídku v českém nebo slovenském jazyce. Ideální rozsah je okolo 30 normostran (1800 znaků vč. mezer na stránku), horní hranice je stanovena na 40 normostran a dolní na jedné normostraně – pokud si troufáte, klidně se pusťte do mikropovídky. :-)
  3. Příspěvky zasílejte na e-mail pavlina.kajnarova@epocha.cz. Do předmětu pište SOUTĚŽ – KLADIVO. Do těla zprávy napište své jméno a název povídky. Povídky posílejte ve formátu některého z textových editorů (word, rtf…).
  4. Povídky bude hodnotit porota složená ze zástupců Nakladatelství Epocha a Kladiva na čaroděje. Předsedou bude Jiří Pavlovský.
  5. 5. Cenou pro nejlepšího je otištění jeho příspěvku v antologii, honorované dle standardních podmínek. Nakladatelství Epocha si vyhrazuje právo žádnou povídku z důvodu nedostatečné kvality neotisknout.
  6. První tři nejlepší obdrží věcné knižní ceny z produkce Nakladatelství Epocha.
  7. Soutěžící berou na vědomí, že mají povinnost dodržovat platné právní normy a za jejich porušení nesou zodpovědnost. Zejména autorská práva k povídce musejí jejímu autorovi patřit bez jakéhokoliv omezení. Soutěžící dále berou na vědomí, že obsahem povídky nebude dotčeno právo na ochranu osobnosti ani jiná práva třetích osob.
  8. Pořadatel si vyhrazuje právo upravovat a doplňovat pravidla soutěže či soutěž zrušit.
  9. V případě dotazů pište na pavla.lzicarova@epocha.cz.

Aktuality o soutěži sledujte na zde.

Doporučení:
Share

Napsat komentář