Získejte přehled alternativních metod léčby

Alternativni-lecebne-metody-od-a-do-z-perex
V dnešní moderní a uspěchané době je lidem přepisováno stále více farmaceutických přípravků, které mají přispět k jejich zdraví a vyléčit jejich neduhy. Klasická medicína však není jediná možnost, kterou pro své zdraví můžete využít.

Léčba krystaly, reiki a další

Více než 70 účinných metod k uzdravení… meditace, květové esence, terapie krystaly a mnoho dalších cest k dokonalému zdraví.

Dnes už naštěstí nejsme odkázáni jen na klasickou medicínu a na všechno nemusíme užívat spousty prášků. Je zde ještě mnoho jiných možností. Naše kniha vás seznámí s více než sedmdesáti léčebnými metodami a postupy.

Dozvíte se něco o jejich počátcích a historii, o tom, jak fungují a působí. Názorné barevné fotografie a praktické návody pak ukážou, jak jednotlivé metody používat v praxi.

Svět je už dávno otevřený tomu, co jsme dříve uměli a využívali, ale pak na dlouhý čas pozapomněli a zavrhli. Ať už je to léčba krystaly nebo květovými esencemi, reiki, reflexologie či aromaterapie. Duše a tělo jsou spojené nádoby, takže co léčí jedno, uzdravuje i druhé. A tak i našemu fyzickému zdraví může prospět meditace či regrese, návrat do minulých životů, jak jej propaguje a praktikuje například světoznámý harvardský psychiatr dr. Brian Weiss.

 

Alternativní léčebné metody od A do Z

Autorka: Claire Gillmanová

Vydalo: nakladatelství Metafora
Překlad: Gabriela Hajtmarová
Počet stran: 400
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2016
ISBN: 978-80-7359-481-7

Přečtěte si více o knize Alternativní léčebné metody od A do Z, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Alternativní léčebné metody od A do Z

Ne vždy je nutné se při sebemenším zdravotním problému uchylovat k užívání léku. Mnohdy může pomoci i alternativní léčba, jak vám dokáže publikace Claire Gillmanové. Naleznete v ní více než 70 účinných metod, které přispějí k vašemu zdraví, dozvíte se více o jejich historii i to, jak fungují a na co konkrétně mají blahodárné účinky. Ke správnému využití v praxi vám navíc poslouží řada názorných fotografií. Neváhejte a vyzkoušejte aromaterapii, meditace, léčbu krystaly či některé z dalších postupů na vlastní kůži.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Alternativní léčebné metody od A do Z vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Alternativní léčebné metody od A do Z
probíhá od 26. června do 2. července 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Alternativní léčebné metody od A do Z

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAlternativní léčebné metody od A do Z

Gillmanová, Claire

Metafora, 2016

Napsat komentář