Osmá Kate Danielsová!

Ilona Andrews_Magie zmeny
Přichází další nálož radosti pro fanoušky Kate Danielsové! V osmém díle s podtitulem Magie změny se jejich oblíbená hrdinka musí utkat se lstivým džinem a řadou pomstychtivých potvor arabské mytologie.

Kate Danielsová a její druh Curran Lennart, bývalý Pán šelem, před časem odešli ze Smečky a teď si zvykají na velmi odlišný styl života. I když jsou nadšení, že unikli vnitřním rozbrojům kožoměnců, vědí, že oddělit se od nich úplně zabere ještě nějaký čas. Když ale zjistí, že se jejich přítel Eduardo pohřešuje, začnou okamžitě vyšetřovat jeho zmizení. Jak se dostávají stále hlouběji do záležitostí žoldáků, zjišťují, že se Cech proměnil v peklo na zemi a že Eduardovy poslední zakázky byly mezi sebou propojené tím nejzlověstnějším způsobem. Povstal prastarý nepřítel a jedině Curran a Kate ho dokáží zastavit – než jejich město kousek po kousku rozboří.

 

Magie změny

Autorka: Ilona Andrews
Přeložila: Hana Šimečková

Počet stran: 304
Vazba: pevná s přebalem
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-7398-349-9
Doporučená cena: 319 Kč

Knihu Magie změny vydalo nakladatelství Fantom Print.

 

Ukázka z knihy

Jim upustil vidličku na stůl a sesul se v židli.
„Jestli to tak strašně nenávidíš, tak odstup,“ pověděl mu Curran.
Jim zkřivil frustrovaně tvář. „Nemůžu. Jen by to podělali.“
Curran se zasmál.
„To by bylo zlé,“ poznamenala Dali.
„Není to legrační,“ zavrčel Jim.
Ale ne, bylo to ohromně legrační. Naprosto k popukání. Uculila jsem se na Jima. „No, já si pamatuju člověka, co mi donesl loni v září pět centimetrů tlustou složku, pověděl mi, že klan Hbitých a klan Šakalů proti sobě vyhlásily krevní mstu, detaily jsou všechny ve složce, a pak odešel.“
„Jo, jo.“ Curranovi zajiskřily oči zlatem. „Cože to tehdy řekl?“
„Pověděl nám, že to musíme nějak vyřešit, protože on má na práci důležitější věci.“
„Kam tím míříte?“ Jim se zašklebil.
„Karma je svinstvo,“ pověděla jsem mu. (str. 38)

Přečtěte si také naši ukázku z jednoho z předchozích dílů série, Magie krve.

 

Ilona Andrews

Ačkoliv je Ilona Andrews na první pohled čistě ženské jméno, ve skutečnosti se za tímto pseudonymem skrývá manželská i autorská dvojice Ilona a Andrew Gordonovi. Ilona se narodila ještě v Sovětském svazu a do Spojených států se dostala až jako teenagerka. Andrew je oproti tomu kovaný Američan, který sloužil v námořnictvu i v armádě. Ovšem zprávy o tom, že byl elitním americkým špionem s licencí zabíjet a ona zase tajemnou ruskou agentkou, která ho nakonec svedla, jsou pravděpodobně čirým výmyslem. Ti dva se ve skutečnosti poznali až na univerzitě, kde Ilona studovala biochemii, a Andrew jí začal pomáhat s psaním rukopisu první knihy. V současnosti žije tato sympatická dvojice v Oregonu společně se dvěma dětmi, třemi psy a kočkou.

Informace o autorech byly čerpány ze stránek internetového knihkupectví bux.cz.


Nakladatelství FANTOM Print vzniklo v roce 1999 a od té doby se vyšplhalo mezi jedno z největších českých nakladatelství specializujících se na fantasy a sci-fi literaturu u nás. Kromě těchto knih vydává také literární adaptace počítačových her.

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMagie změny
Kate Daniels 8

Andrews, Ilona

Fantom Print, 2016

Napsat komentář