Poraďte si s výslovností hravě a rychle s Radioservisem

logopedicka pohadka
O tom, že i logopedická pomůcka může být zpracovaná vtipnou a veselou formou, nás přesvědčila Šárka Kavanová, jež stojí za sbírkou krátkých pohádek a povídek zaměřujících se na jednotlivé hlásky. Děti se tak zdokonalují ve výslovnosti skrze stručné líbivé příběhy.

Velmi dostupným textem pro děti předškolního i školního věku jsou pohádky. Při soustředění se na děj pohádky a popisováním postav si děti slova odlehčenou a uvolněnou formou procvičí a zafixují ve své každodenní řeči.

I u logopedie platí, že pouze častým opakováním je možné dosáhnout nápravy. Opakování jednoho textu však začne po určité době nudit nejen rodiče, ale především jejich děti. Právě k tomuto účelu je ideálním formátem mluvené slovo. Nabízí rodině společný poslech pohádky a její následné převyprávění či opakování, čímž si děti nejen procvičují výslovnost, ale také rozšiřují slovní zásobu.

Logopedická pohádka nyní vychází v audiopodobě v podání herce Tomáše Kobra, který se mimo jiné zasloužil i o hlas Hannibala Lectera.

Autorka Šárka Kavanová přišla s nápadem propojit přirozenou lásku dětí k přírodě a ke zvířátkům s nenásilnou výukou správné výslovnosti. Vypráví příběh malého Matýska, kterého zvířátka naučila hezky mluvit. Logopedická pohádka je plná říkanek a písniček, při nichž se děti přirozeně naučí správně vyslovovat všechny hlásky.

Logopedická pohádka [Audio na CD]

logopedicka pohadkaAutorka: Šárka Kavanová
Čte: Tomáš Kobr

Vazba: CD
ISBN: 8590236079625
Doporučená cena: 249 Kč

 

Audioknihu Logopedická pohádka vydalo nakladatelství Radioservis.


Radioservis je největším výrobcem audiozáznamů v České republice. Jeho záměrem je postupně zpřístupnit rozhlasový archiv (mluvené slovo, hudbu a další pořady), tak i fyzické nosiče na jednom místě online. Nabízené záznamy pořadů jsou dodávány ve vysoké kvalitě upravené zvukovými mistry.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLogopedická pohádka [Audio na CD]
aneb Jak zvířátka naučila Matýska hezky mluvit

Kavanová, Šárka

Radioservis, 2016

Napsat komentář