Deník sexuální otrokyně

James A Levine_Modry denik
Příběh dívky, kterou otec prodal do sexuálního otroctví, je vyprávěn dojímavě, s jistým laskavým humorem a hlavně s nadějí. Mladá Batuk si své myšlenky ukládá do deníku, čímž se odpoutává od kruté reality.

Otec se neštítil prodat devítiletou Batuk do sexuálního otroctví. Svůj život dětské prostitutky z vykřičené bombajské ulice si dívenka zaznamenává do deníku. Zážitky viděné žasnoucíma dětskýma očima se prolínají se smyšlenými příběhy, jež Batuk umožňují vzdálit se od reality a zvládat hrůzy bezútěšné existence. Slova, která jí pomáhají, se však mohou změnit v její zhoubu.

 

Modrý deník

Autor: James A. Levine
Přeložila: Blažena Kukulišová

Počet stran: 192
Vazba: pevná s přebalem
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-7466-946-0
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Modrý deník vydalo nakladatelství Alpress v edici Klokan.

 

Ukázka z knihy

Strýček mě sevřel v náručí, osahával mé tělo a přitáhl si mě k prsům. Dýchal mi do vlasů. Z očí se mi začaly kutálet slzy a stékaly mi na krásné sárí. Pak povolil stisk a začal mi ze stran masírovat hrudník, nahoru a dolů, jako když leštíte nábytek. Šeptal mi do ucha: „Vidíš, že nemáš proč plakat. Jsem něžný jako koťátko.“ Cítila jsem jeho horký dech. „Moc krásně zpíváš,“ řekl, ruce zepředu na mých prsou, po nichž dál přejížděl nahoru dolů. Začal mi hladit stehna, shora a ze stran. Zůstala jsem jako ochromená. Čím víc mě hladil, tím větší hrůza mě jímala.

Pod jeho dotekem jsem černala, jako když na papír vylijete sklenici inkoustu. Ta černota se mi rozlila po těle a vsákla se do mě. No tak, dotkni se mě! A teď sundej ruce z mé kůže a podívej se. Podívej! Vidíš skvrnu od inkoustu! Jen si zkus mě smýt! Ne, na to budeš potřebovat mnohem víc vody. Jsem navždycky v rýhách tvých prstů.

Křičím, škrábu ho a kopu. Stařena mě přispěchá podržet. Popadne mě za zápěstí a přitiskne je k posteli. Má sílu, baba. Strýček Nir mě chytí za zmítající se kotníky (párkrát jsem ho kopla do vraního hrudníku), roztáhne mi nohy a zaboří mezi ně své tělo. Nemůžu ho odkopnout. Stařena vytahuje z kapsy pruhy bílé látky, svazuje mi zápěstí a přivazuje je k pelesti postele. (str. 1)

Přečtěte si, jak ukázka pokračuje.

 

James A. Levine

James A. Levine se narodil a vzdělával v Anglii. Je profesorem medicíny na Mayo Clinic. Pracoval s chudými dětmi ve Spojených státech i na mezinárodní úrovni více než třicet let. Získal přes padesát významných ocenění ve vědě.


alpressKnižní nakladatelství Alpress zaujímá na trhu s knihami jedno z předních míst a pro své čtenáře vydává knihy nejznámějších světových i českých autorů ve všech žánrech. Především to jsou romány pro ženy, romány pro muže, světová literatura, thrillery, dobrodružné a historické romány, příběhy ze života, knihy pro děti a mládež, komiksy a také populárně naučná literatura z oblasti esoteriky, hobby, sportu. Nechybí knihy o zdraví, zdravé výživě a také velmi žádané knihy záhad.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeModrý deník

Levine, James A.

Alpress, 2015

Napsat komentář