Zahrajte si o audio pokračování oblíbené erotické série

Grey-audiokniha-perex
Erotická série Fifty Shades of Grey, která sklízela úspěch u žen a možná i některých mužů na celém světě, se před nedávnem dočkala pokračování. Pokud se vám nechce číst nebo číst nestíháte, nechte se unést hlasem Michala Slaného a poslechněte si erotické vyprávění, tentokrát z pohledu Christiana Greye.

Milostný příběh očima Christiana Greye

Celosvětově úspěšná erotická sága Padesát odstínů šedi pokračuje!

Prožijte známý milostný příběh tentokrát z pohledu neodolatelného Christiana Greye, kterého pro tuto audioknihu neodolatelně ztvárnil charismatický herec Michal Slaný. Christian vás zavede do svého vlastního světa. Nahlédněte do spletité mysli dominantního podnikatele, který vás bude fascinovat nejen svými touhami, motivacemi ale i problematickou minulostí.

Audiokniha Grey obsahuje další pokračování erotické série, kterou napsala E. L. James a zaujala tak čtenáře po celém světě. Čte Michal Slaný.

 

Grey

Autorka: E. L. James

Vydalo: nakladatelství XYZ
Interpret: Michal Slaný
Série: Fifty Shades of Grey
Délka: 20 hod. 37 min.
Vydáno: 2/2016

Přečtěte si více o audioknize Grey, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

Vyhrajte audioknihu Grey

O tom, že mysl Christiana Greye je spletitá a mnohá zákoutí jsou skutečně temná, jste se mohli přesvědčit už při čtení první tří dílů úspěšné erotické série od E. L. James. Pokud však chcete nahlédnout do nitra tohoto dominantního úspěšného podnikatele více, než se vám mohlo povést prostřednictvím vyprávění Anastasie Steeleové, neváhejte a pořiďte si nejnovější díl. Tentokrát se před vámi celý příběh odehraje z Christianova pohledu a věřte, že vás budou fascinovat nejen jeho touhy, ale hlavně jeho ne zrovna růžová minulost. Tím vším vás provede charismatický herec Michal Slaný, který neodolatelného Christiana právě v této audioknize ztvárnil.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Grey vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Grey
probíhá od 27. února do 11. března 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Grey

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeGrey

James, E. L.

XYZ, 2016

Napsat komentář