Zasoutěžte si o tvrdou pravdu z úst tajemného muže

Cizinec-perex
Adam Price žije se svou ženou Corine a dvěma syny ve velkém krásném domě, má skvělé zaměstnání, které ho baví, a celkově mu připadá, že jeho život nemá daleko k dokonalosti. Ovšem celá tato iluze se zhroutí po setkání s tajemným cizincem.

Tajemný cizinec odnikud

Světový bestsellerista Harlan Coben přichází se svým dosud nejskandálnějším thrillerem o tom, jak se mohou dobře míněné lži v nepravých rukou změnit ve smrtící pasti.

Cizinec se vynoří odnikud – možná v baru, možná na parkovišti, možná v supermarketu. Nikdo ho nezná. Nikomu není jasné, proč to dělá. Ale informace, které má, se nedají popřít. Zašeptá vám do ucha pár slov, rozmetá jimi váš svět na kousky a zmizí.

Adam Price to právě zažil – ideální manželství, dva skvělí synové, velký dům, výborná práce… Pak mu jeden cizinec prozradil tajemství o minulosti jeho ženy Corinne a Adamova iluze dokonalého života se rozplyne, jako by snad ani nikdy neexistovala. Čím hlouběji se však Adam noří do odhalení Corinniny zrady, tím víc mu dochází, že za vším stojí někdo, kdo se rozhodl lidem životy nejen ničit, ale i brát…

 

Cizinec

Autor: Harlan Coben

Vydalo: nakladatelství Knižní klub
Překlad: Milan Lžička
Počet stran: 344
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 1/2016
ISBN: 978-80-242-5153-0

Přečtěte si více o knize Cizinec, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Knižní klub. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelství Knižní klub nabízí především českou a světovou literaturu, detektivní romány a thrillery, historické a válečné romány a dětskou literaturu. Je součástí společnosti Euromedia Group, dceřiné společnosti Bertelsmann AG, která patří mezi nejsilnější a největší firmy podnikající v rámci knižního trhu v České republice.

 

Ukázka z knihy

„Zůstat s ní jste považoval za svou povinnost, nemám pravdu?“ vyzvídal muž.
„Nemám tušení, co jste sakra –“
„Lhala vám, Adame.“ Mladší muž promluvil a nesmírným přesvědčením, nejen jako by všechno věděl s naprostou jistotou, ale zároveň jako by mu v posledku ležel na srdci Adamův nejlepší zájem. „Corine si to celé vymyslela. Vůbec těhotná nebyla.“
Ta slova na Adama dopadala jako rány pěstí, omračovala ho, podkopávala jeho obranu; byl jimi tak otřesený a zmatený, že ho mohli odpočítat jako v boxu. Měl sto chutí se vzepřít, popadnout toho chlapa za flígr a třísknout s ním na druhou stranu sálu za to, jak mu uráží manželku. Ze dvou důvodů to však neudělal.
Zaprvé byl těmi údery omráčený a jeho obrana v troskách.
A zadruhé způsob, jakým dotyčný mluvil, cosi v jeho sebevědomém tónu, ono zpropadené přesvědčení v hlase, přivedl Adama k domněnce, že možná bude nejrozumnější mu naslouchat. (str. 8–9)

 

Vyhrajte knihu Cizinec

Cizinec se vynoří odnikud a poté zase nenávratně zmizí. Nikdo netuší, odkud se vzal a proč dělá to, co dělá. Můžete jej potkat kdekoliv, přitočí se k vám v kavárně či před supermarketem, rozmetá váš svět na kusy a zase se vytratí neznámo kam. Stačí pár slov a vaše štěstí je pryč. I dobře míněné lži se totiž mohou proměnit ve smrtící past, obzvlášť pokud se dostanou do nepravých rukou. Hlavní hrdina Adam Price cizince potkal v síni Americké legie, kam si do baru přišel vypít své zasloužené pivo po práci. Jenže místo odreagování se mu dostalo tvrdé pravdy o jeho ženě Corinne. Podaří se mu vypátrat, jak to ve skutečnosti celé bylo? To si pojďte přečíst v napínavém a do detailů promyšleném thrilleru amerického spisovatele Harlana Cobena.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Knižní klub vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Cizinec vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Cizinec
probíhá od 25. ledna do 7. února 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 napínavé knihy Cizinec

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCizinec

Coben, Harlan

Knižní klub, 2016

Zasoutěžte si o tvrdou pravdu z úst tajemného muže - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. hanusl napsal:

    Děkuji za milé překvapení- dnes mi došla kniha „Bez šance“. Ještě jednou díky.

  2. Marie napsal:

    Dnes mi přišla kniha Cizinec. Moc děkuji.

  3. Aine napsal:

    Děkuji mockrát za výhru knížky Cizinec. Dnes mi knížka v pořádku přišla a mám z ní velkou radost a už se těším na čtení :-)

Napsat komentář