Zahrajte si o erotickou trilogii ze světa módy

Vasen-ve-znameni-mody-perex
Emmy Clarková je slušně vychovaná a na první pohled nevinná mladá dáma, která sní o práci v módním průmyslu. A tento sen se jí splní, i když se šéfovou kamarádky zřejmě nebudou. Zato s hvězdou modelingu Benem to vypadá mnohem nadějněji…

Emmy Clarková získá své vysněné zaměstnání jako asistentka v modelingové agentuře. Těší se na zajímavou náplň práce a na to, že nabere nové zkušenosti, i když její zaměstnavatelka Fiona není zrovna prototypem hodné a nápomocné šéfové. A to ještě Emmy netuší, co jí později připraví za nemilé překvapení. Skončí románek s Benem šťastně, nebo se Fioně podaří dvojici rozeštvat? A jaká další lechtivá dobrodružství se odehrávají v zákulisí módního průmyslu? To už si pojďte přečíst.

Právě nyní mají dva z vás šanci vyhrát trilogii Vášeň ve znamení módy v soutěži, kterou vám přinášíme ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Elegantní hřích

Když dostane nevinná a slušně vychovaná Emmy Clarková práci asistentky v modelingové agentuře v New Yorku, splní se jí sen. Ovšem práce po tyranskou šéfovou Fionu se stane noční můrou. Jediné, co Emmy v práci drží, je hvězda mužského modelingu Ben.

Ben je Emmyin naprostý opak: je neuvěřitelně nádherný, dobře placený a zcestovalý. Emmy ale nechce být jen jednou z dlouhé řady jeho fanynek a příležitostných flirtů. Když se začnou sbližovat a překonají i temné Benovo tajemství, vloží se mezi ně Fiona a jejich vztah i kariéra jsou v ohrožení.

Autorka: Kendall Ryanová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Kristýna Vítková
Počet stran: 336
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2015
ISBN: 978-80-247-5603-5

Přečtěte si více o knize Elegantní hřích a nezapomeňte ani na náš článek.

 

Turbulence touhy

Emmy Clarková ušla dlouhou cestu. Z nevinné dívky se stala zkušená žena, která si umí s problémy poradit.

Když se ovšem ukáže, že její nenáviděná šéfka Fiona je těhotná a že otcem by mohl být Emmyin přítel Ben, je toho i na ni příliš a Emmy se musí rozhodnout, zda o jejich vztah bude bojovat, nebo jestli sexy modela Bena opustí.

Autorka: Kendall Ryanová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Kristýna Vítková
Počet stran: 288
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2015
ISBN: 978-80-247-5602-8

Přečtěte si o knize Turbulence touhy více a nezapomeňte také na ukázku.

 

Všechno, nebo nic

Jako jeden z nejvyhledávanějších mužských modelů na světě si Braydon užívá přízně svých fanynek. To poslední, co chce udělat, je sám sebe omezovat, a to zejména pokud jde o ženy. Jeho nejlepší přítel Ben se již usadil, ale Braydon se na žádné závazky necítí. Chce se bavit.

Ellie naopak touží po trvalém vztahu, ale když jí Braydon nabídne „přátelství s výhodami“, nemůže mu odolat. Jak se jejich vztah rozvíjí, musí se Ellie rozhodnout: všechno, nebo nic?

Autorka: Kendall Ryanová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Kristýna Vítková
Počet stran: 264
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2015
ISBN: 978-80-247-5601-1

Přečtěte si více o knize Všechno, nebo nic, ze které si také můžete prohlédnout ukázku.

 

Vyhrajte kompletní trilogii Vášeň ve znamení módy

Když Emmy nastupovala do modelingové agentury na pozici asistentky, rozhodně by ji nenapadlo, že mezi ní a modelem Benem přeskočí jiskra. Její šéfové se to však nezamlouvá – Bena by chtěla mít pro sebe a neštítí se toho dosáhnout sprostou lží. Erotická dobrodružství z prostředí módního průmyslu na vás čekají v trilogii z pera Kendall Ryanové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihy Elegantní hřích, Turbulence touhy a Všechno, nebo nic vyhrát. Každý z výherců získá kompletní trilogii. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy
Elegantní hřích, Turbulence touhy a Všechno, nebo nic
probíhá od 26. prosince 2015 do 8. ledna 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 2 erotické trilogie Vášeň ve znamení módy

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeElegantní hřích
Erotická trilogie z prostředí módního průmyslu

Ryanová, Kendall

Cosmopolis, 2015

zobrazit info o knizeTurbulence touhy
Erotická trilogie z prostředí módního průmyslu

Ryanová, Kendall

Cosmopolis, 2015

zobrazit info o knizeVšechno, nebo nic
Erotická trilogie z prostředí módního průmyslu

Ryanová, Kendall

Cosmopolis, 2015

Napsat komentář