Láska a sex – čtení pod víkendovou peřinu

valentine
Přicházíte večer domů unavení z pošmourného počasí, prochladlí zimou a bez nálady? Když den za mnoho nestojí, zkuste si vylepšit alespoň večer. Vlezte pod peřinu a začtěte se do příběhů plných něhy, romantiky, ale také sexu. Pro některé z vás budou třeba i inspirací…

Inzerát do seznamky může vypadat různě, ale jak ho formulovat, aby zaujal na první pohled? Aby se chytil ten pravý nebo ta pravá? Že správně podaným inzerátem všechno začíná, vypráví Tiffanie DeBartollo v Hledám přítelkyni pro konec světa.

Když mi bylo dvanáct, věstkyně mi předpověděla, že moje životní láska zemře a nechá mě tu samotnou. Víte, jak rozesmát Boha? Vyprávějte mu o svých plánech!

Ne, tohle rozhodně není dojemný slaďák, přestože se v něm od začátku do konce hovoří o lásce. Co to tedy je? Je to příběh o nekonvenčních mladých lidech, jehož hrdinové mluví tak, že by na kurzech společenské konverzace příliš neuspěli. Je to nesmírně erotické, pikantní, plné nespoutaného milování a necenzurovaného sexu.

Je to příběh starý jako svět, a přece znovu a znovu jiný, jedinečný a neopakovatelný. Uštěpačným hlasem rozhněvané a zraněné mladé ženy ho nepříliš uctivě vypráví Beatrice „Trixie“ Jordanová, zapřisáhlá odpůrkyně veškerého snobství. A také věčná hledačka pravého smyslu života, jejíž cynismus není zdaleka tak obrovský, jak by se na první pohled mohlo zdát. Není proto divu, že právě ona odpoví na lehce potrhlý inzerát mladého muže, který hledá „přítelkyni pro konec světa“.

Hledám přítelkyni pro konec světa

Autorka: Tiffanie DeBartollo
Přeložila: Hana Krejčí

Počet stran: 320
Vazba: vázaná
Formát: 130×207 mm
ISBN: 978-80-7359-485-5
Doporučená cena: 299 Kč

 

Knihu Hledám přítelkyni pro konec světa vydalo nakladatelství Metafora.

————————————————

Že stará láska nerezaví? To jste už asi někdy někde slyšeli. Pojďte si o tom pro změnu přečíst v příběhu dvou autorů Jimmyho Rice a Laury Tait Nejlepší věc, která se mi nikdy nestala. Uvidíte, jestli je na tomto tvrzení něco pravdy.

Všichni si pamatují svou první lásku.
A Holly si rozhodně pamatuje Alexe. Jenže před deseti lety usoudila, že láska není o namixovaných kazetách nebo o tom, že skočíte po prvním, kdo se vám namane – i když si na druhou stranu taky není jistá, jestli zrovna tajné schůzky se šéfem jsou to pravé…
Alex se chce naplno věnovat svému zaměstnání.
Rozhodl se pro nový začátek ve velkoměstě a je si téměř jistý, že přestěhování do Londýna nemělo s Holly nic společného. Téměř…

Nejlepší věc, která se mi nikdy nestala

Autoři: Jimmy Rice, Laura Tait
Přeložila: Naďa Funioková

Počet stran: 376
Vazba: vázaná
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-7462-863-4
Doporučená cena: 348 Kč

 

Knihu Nejlepší věc, která se mi nikdy nestala vydalo nakladatelství Jota.

Prohlédněte si obsáhlejší ukázku z knihy.

————————————————

Ženy na rozdíl od mužů od sebe nedokáží oddělit lásku a sex. Bohužel nebo bohudík. Záleží na úhlu pohledu. Tato dovednost je doménou mužů a na vlastní oči se o tom přesvědčí hrdinka knihy Hotel rozkoší Mariny Anderson.

Grace je úspěšná divadelní režisérka se zálibou v neobvyklém sexu, kterou v ní probudil milovaný partner David – krásný muž jejích snů, odtažitý, smyslný a zámožný podnikatel. Společně s ním vlastní malý luxusní hotel pro páry s netradičními sexuálními potřebami.

Hosté jsou nadšeni a rádi se vracejí, ale Graceino štěstí nahlodává pocit nejistoty, který v ní vyvolává David. Třebaže si s ním užívá dnů a nocí plných rozkoše, není si jistá, zda ji tento muž vůbec dokáže – a chce – milovat tak, jak by si přála.

Její pochybnosti vyvrcholí, když do hotelu přijede přitažlivá, trochu naivní novicka, kterou David ochotně zasvěcuje do temných stránek slasti. Grace začíná ztrácet půdu pod nohama a pochopí, že všechno, co doposud s Davidem prožila, byla možná jenom zkouška. Teprve jestli uspěje, přijme ji David definitivně do svého světa…

Hotel rozkoší

Autorka: Marina Anderson
Přeložila: Zina Procházková

Počet stran: 288
Vazba: vázaná
Formát: 135×210 mm
ISBN: 978-80-7498-100-5
Doporučená cena: 249 Kč

 

Knihu Hotel rozkoší vydalo nakladatelství Domino.

Nakoukněte do hotelu plného rozkoše prostřednictvím ukázky.

Nás nejvíce oslovila tato část knihy.

————————————————

Lze se dohodnout na nezávazném sexu, kdy ani jeden ze zúčastněných ani v koutku duše nepomyslí na nic jiného? Nebo je to čirý nesmysl a oba si lžou do kapsy? Více ví Christina Laurenová a vypráví příběh s názvem Vášnivý sprosťák.

Na rozdíl od svých nejlepších kamarádek, Mii a Loly, je Harlow Vega známá tím, že si vždycky ráda užije. Provdat se opilá v městě hříchu za až komicky svůdného, drsného kanadského rybáře Finna Robertse, který (žádné překvápko) dokonale vládne svýma svalnatýma rukama, rty i tělem – to je přesně její styl.
Ale byla to jen jednorázovka: sprostá, drsná a nekomplikovaná… dokud se Finn pracovně neobjevil v San Diegu, kde Harlow žije. Není připravená na vážný vztah, ale když jsou spolu, uvědomí si, že na něm přece jen cosi je. Možná to není láska (kruci, ani ho nemá ráda), ale jejich vzrušující hrátky jim poskytují dokonalé rozptýlení od děsivých životních změn, kterým oba čelí. Dohodli se na sexu – divokém a vášnivém – ale teď se z jejich dohody začíná klubat něco opravdovějšího.

Vášnivý sprosťák

Autorka: Christina Laurenová
Přeložila: Květa Oakland

Počet stran: 311
Vazba: vázaná
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-7462-864-1
Doporučená cena: 298 Kč

 

Knihu Vášnivý sprosťák vydalo nakladatelství Jota.

Nahlédněte do knihy s výmluvným názvem.

————————————————

Kendall Ryanová popisuje přerod nezkušené, slušně vychované a trochu naivní Emmy ve femme fatale. Už nemá problém okouzlit muže, ze kterého se jí před nedávnem podlamovala kolena. Příběh graduje a Emmy se musí rozhodnout, jestli krásná tvář a mužná postava je opravdu to, po čem celou dobu toužila, nebo od muže svých snů očekává víc. Proměnu v seběvědomou a krásnou labuť najdete v trilogii z prostředí módního průmyslu: Elegantní hřích, Všechno nebo nic a Turbulence touhy.

Když dostane nevinná a slušně vychovaná Emmy Clarková práci asistentky v modelingové agentuře v New Yorku, splní se jí sen. Ovšem práce po tyranskou šéfovou Fionu se stane noční můrou. Jediné, co Emmy v práci drží, je hvězda mužského modelingu Ben.

Ben je Emmyin naprostý opak: je neuvěřitelně nádherný, dobře placený a zcestovalý. Emmy ale nechce být jen jednou z dlouhé řady jeho fanynek a příležitostných flirtů. Když se začnou sbližovat a překonají i temné Benovo tajemství, vloží se mezi ně Fiona a jejich vztah i kariéra jsou v ohrožení.

Elegantní hřích

Autorka: Kendall Ryanová
Přeložila: Kristýna Vítková

Počet stran: 336
Vazba: vázaná
Formát: 150×210 mm
ISBN: 978-80-247-5603-5
Doporučená cena: 299 Kč

 

Knihu Elegantní hřích vydalo nakladatelství Cosmopolis.

————————————————

Jako jeden z nejvyhledávanějších mužských modelů na světě si Braydon užívá přízně svých fanynek. To poslední, co chce udělat, je sám sebe omezovat, a to zejména pokud jde o ženy. Jeho nejlepší přítel Ben se již usadil, ale Braydon se na žádné závazky necítí. Chce se bavit.
Ellie naopak touží po trvalém vztahu, ale když jí Braydon nabídne „přátelství s výhodami“, nemůže mu odolat. Jak se jejich vztah rozvíjí, musí se Ellie rozhodnout: všechno, nebo nic?

Všechno, nebo nic

Autorka: Kendall Ryanová
Přeložila: Kristýna Vítková

Počet stran: 264
Vazba: vázaná
Formát: 150×210 mm
ISBN: 978-80-247-5601-1
Doporučená cena: 299 Kč

 

Knihu Všechno, nebo nic vydalo nakladatelství Cosmopolis.

Nechte se ukázkou naladit na vlnu erotiky.

————————————————

Emmy Clarková ušla dlouhou cestu. Z nevinné dívky se stala zkušená žena, která si umí s problémy poradit. Když se ovšem ukáže, že její nenáviděná šéfka Fiona je těhotná a že otcem by mohl být Emmyin přítel Ben, je toho i na ni příliš a Emmy se musí rozhodnout, zda o jejich vztah bude bojovat, nebo jestli sexy modela Bena opustí.

Turbulence touhy

Autorka: Kendall Ryanová
Přeložila: Kristýna Vítková

Počet stran: 288
Vazba: vázaná
Formát: 150×210 mm
ISBN: 978-80-247-5602-8
Doporučená cena: 299 Kč

 

Knihu Turbulence touhy vydalo nakladatelství Cosmopolis.


Zapojte se do našich aukcí, kde najdete tyto knihy a řadu dalších.

Dáváte přednost románům, které obsahují sexuální scény nebo preferujete jen lehký náznak erotiky?

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHledám přítelkyni pro konec světa

DeBartollo, Tiffanie

Metafora, 2015

zobrazit info o knizeNejlepší věc, která se mi nikdy nestala

Rice, Jimmy – Tait, Laura

Jota, 2015

zobrazit info o knizeHotel rozkoší

Anderson, Marina

Domino, 2015

zobrazit info o knizeVášnivý sprosťák

Laurenová, Christina

Jota, 2015

zobrazit info o knizeElegantní hřích
Erotická trilogie z prostředí módního průmyslu

Ryanová, Kendall

Cosmopolis, 2015

zobrazit info o knizeVšechno, nebo nic
Erotická trilogie z prostředí módního průmyslu

Ryanová, Kendall

Cosmopolis, 2015

zobrazit info o knizeTurbulence touhy
Erotická trilogie z prostředí módního průmyslu

Ryanová, Kendall

Cosmopolis, 2015

Napsat komentář