Náhled na svět trochu jinak

bytosti_prirody_nahledovy
Stalo se vám někdy, že jste na procházce lesem zahlédli něco, co nedokážete vysvětlit? Nebo si na podobný zážitek pamatujete z dětství? Vysvětlení možná najdete v knize Bytosti přírody. Autorka v ní představuje svět okolo nás očima těch, kteří skutečně vidí.

Elfové, dévové stromů, skřítci a další obyvatelé přírody byli člověku kdysi důvěrnými přáteli, mohl je vnímat. Od té doby uplynulo mnoho času, přírodní bytosti však nezmizely a i dnes se s nimi můžeme setkat. Margot Ruis přibližuje ve své knize Bytosti přírody svět elfů, stromových dévů a vodních žínek a líčí bohatství prožitků ze svých setkání. Zároveň ukazuje cestu, jak se přirozeným způsobem učit vnímat tyto bytosti a tím obohatit svůj život, doslova mu dát zcela novou dimenzi. Kniha Bytosti přírody je již mnoho let bestsellerem a stala se „klasikou“ mezi knihami na toto téma.
Naučte se hovořit s bytostmi přírody a setkejte se s nimi i Vy!

Bytosti přírody

Autorka: Margot Ruis
Přeložil: Zdeněk Křivka

Počet stran: 176
Vazba: brožovaná
Formát: 135×200 mm
ISBN: 978-80-905788-0-7
Doporučená cena: 259 Kč

Knihu Bytosti přírody vydalo nakladatelství Kazda.

 

Ukázka z knihy

Když se semínko promění v rostlinu, pokládáme to za „normální“. Ale proč vlastně? Protože tento děj může lidstvo pozorovat již po celá tisíciletí. Semínko zapadne do půdy a vyvine se z něho rostlina. Přesně tak! Je to zcela „normální“. A přesto je to zázrak. Jak jinak nazvat děj, kdy z pecky třešně vyroste strom? Pozorujeme-li vnější formu, nemají obě stadia vývoje třešňového stromu nic společného: malá, sotva viditelná pecka a velký strom s listy, květy a plody. Jak je však možné, že se pecka promění ve strom? Kdo způsobí tento zázrak? Musí zde být přece ukrytý nějaký tajemný zákon života. Ale kdo je vykonavatelem tohoto zákona? A kdo dohlíží na jeho působení?

Jsou to přírodní bytosti, které se starají o to, aby se stále znovu uskutečňoval tento magický akt proměny semene ve strom! Nespočetní tvorové pracují společně na tom, aby se zelený šat naší matky Země rozzářil.

O nich a také o ostatních druzích bytostí přírody zde bude řeč.

 

O autorce

margot_ruisMargot Ruis je rakouská autorka knih o přírodních bytostech, léčení Země a šamanismu. Má vystudovanou historii, mluví několika světovými jazyky a pořádá časté cesty do ciziny, zejména do Indie. Margot Ruis patří k těm nemnohým lidem, kteří mohou vidět přírodní bytosti a hovořit s nimi.


Knihy Kazda byly založeny Václavem a Michaelou Kazdovými, kteří se rozhodli založit si vlastní nakladatelství a e-shop s knihami a CD. Jejich cílem je vydávání výjimečných knih napříč všemi žánry. Chtějí se tak zaměřit nejen na pozoruhodné lidské osudy inspirativních osobností a jejich příběhy, ale také na kvalitní pohádky a nevšední rádce pro rodinu, partnerské vztahy a výchovu dětí.

kazda_logo

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBytosti přírody

Ruis, Margot

Kazda, 2014

Napsat komentář