Láska, sex a humor

sex, laska a humor
Láska je kořením života. Často nám dodává sílu, kterou bychom jinak získávali hodně těžce. Někdy ale přináší i veliké trápení a my si přejeme, abychom ji nikdy nepoznali. Jindy se jí ale pro změnu můžeme pořádně zasmát.

O sexu už toho bylo napsáno a namluveno opravdu hodně. Zkusili jste se ale podívat na celou věc s humorem? Představujeme vám knihu plnou necudných vtipů, po kterých se budete smát nahlas.

O sexu s láskou

Autorka: Helen Exley
Přeložila: Zuzana Pavlová

Počet stran: 64
Vazba: vázaná
Formát: 105×148 mm
ISBN: 978-80-7391-082-2
Doporučená cena: 149 Kč

Knihu O sexu s láskou vydalo nakladatelství Slovart.

Knížka plná hambatých, vyzývavých a necudných vtipů doprovázaných karikaturami Billa Stotta rozjasní každý zapšklý den. K nejednomu úsloví se budete mnohokrát vracet, nejedna hláška vás pobaví natolik, že ji pošlete dál. Není lepšího dárku než ten, který zaručeně pobaví.

Helen Exley je autorkou i dalších knih, které můžete použít jako pěkné dárky pro vaše blízké.

logo_www_SlovartNakladatelství Slovart bylo založeno v Praze v únoru 1994 a od té doby vydalo více než 2000 titulů. Vydává licenční knihy předních světových nakladatelů, ale i domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury.

————————————————

Pokud se vám hroutí život, obvykle je nejlepší sebrat se a jít dál. Co ale dělat, když jsou zdrojem veškerého vašeho trápení muži? Pak je čas na parádní pomstu!

Tentokrát to vyjde!

Autor: Gilles Legardinier
Přeložil: Slavomír Míča

Počet stran: 447
Vazba: vázaná
Formát: 138×210 mm
ISBN: 978-80-7498-051-0
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Tentokrát to vyjde! vydalo nakladatelství Domino.

Zhroutil se vám už někdy vztah kvůli jedné jediné textovce? Právě tohle se přihodilo Marii. A aby toho na ni nebylo málo, ve stejné době musí řešit problémy v práci, kde už nedokáže dál snášet podrazy úlisného šéfa.
Marie se ale nehroutí, pravý opak je pravdou. Pečlivě vyhodnotí příčiny všeho svého utrpení a dojde k závěru, že je vlastně jen jedna: muži. Vždyť s nimi má jenom samé trápení! Ale to teď musí skončit. Marie se rozhodla, že udělá všechno pro to, aby pro změnu trpěli oni.
A protože je nesmiřitelně upřímná, krásně potrhlá a akční k tomu, mají se muži v jejím okolí opravdu na co těšit. A čtenáři také, protože Gilles Legardinier znovu dokazuje, že humoristický román je přesně jeho literární parketa.

Ukázka

Bezďák se mezitím vyhrabal na břeh. Už ho skoro mám. Zachytím se za kameny a plácnu břichem na břeh jako tuleň. Ztratila jsem jednu botu. Začíná prchat, ale já mu nedám ani vteřinu navíc, aby mi utekl. Sice kulhám, přesto ho doženu. Chytím ho zezadu za bundu a s bojovým pokřikem ho srazím na zem takovou silou, o níž bych nikdy neřekla, že jsem ji schopná vyvinout.
„Okamžitě mi vraťte tu kabelku! To se nestydíte?!“
„Ale vy jste chtěla spáchat sebevraždu! Tak co se tady zabejváte svojí kabelkou?“
Stojím jako přimrazená.
„Na základě čeho si myslíte, že jsem se chtěla zabít?“

Zaujala vás ukázka? Pak si přečtěte její pokračování nebo další na našich stránkách.

O autorovi

Gilles Legardinier se už od dětství intenzivně zajímal o to, jak vyjádřit emoce. Jeho pracovní kariéra začala vskutku třaskavě – od svých patnácti let působil jako pyrotechnik na britských a amerických divadelních scénách. Trvalo několik let, než se přeorientoval na produkci a posléze i vlastní tvorbu. Natočil dlouhou řadu publicistických pořadů a dokumentů, aby za určitý čas zjistil, že už zase potřebuje zmírnit tempo. Tehdy začal psát scénáře. Od scénářů zbýval už jen krok k románům. Za své thrillery obdržel řadu literárních cen. Pro celou Francii bylo proto nesmírným překvapením, že jejich milovaný mistr napětí napsal humoristický román, jehož hrdinkou je dívka. Ti čtenáři, kteří včas odložili předsudky, byli nadšeni. Vzápětí přenesli své nadšení i na ty, kteří původně tvrdili, že romantická komedie není nic pro ně.

(Informace o autorovi a foto: Nakladatelství Domino)

DominoNakladatelství Domino vzniklo v roce 1997. Mnohé se od té doby změnilo, základ však zůstává stejný: ve všech edicích se čtenářům snaží nabídnout pouze takové knihy, které stojí za to číst. Už sedmnáct let vydává knihy mnoha žánrů a autory, kteří patří mezi světovou špičku.


Máte rádi humor, nebo dáváte přednost vážnějším knihám? Napište nám svůj názor.

Zapojte se do našich aukcí, kde najdete nejen tyto knihy plné humoru.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeO sexu s láskou

Exley, Helen

Slovart, 2015

zobrazit info o knizeTentokrát to vyjde!

Legardinier, Gilles

Domino, 2015

Napsat komentář