Upíři z Chicaga přicházejí počtvrté

upiri_spicak
Patříte-li mezi fanoušky fantasy série Upíři z Chicaga, máme pro vás dobrou zprávu! Vychází čtvrtý díl Na ostří špičáku. Bude stejně akční, vtipný a přitažlivý jako jeho předchůdci?

Novopečená upírka Merit prožívá krušné časy. Od chvíle, kdy kožoměnci odtajnili světu svou existenci, začali lidé brojit proti nadpřirozeným bytostem – a protestují před Cadoganským Domem s transparenty, které mohou každou chvíli vyměnit za vidle.
Za dveřmi Domu vládne napětí mezi Merit a jejím Mistrem, zelenookým lamačem srdcí Ethanem Sullivanem. Potom však starosta Chicaga pozve Merit a Ethana na tajnou schůzku a informuje je o násilném útoku upírů, po němž zůstaly tři nezvěstné ženy. Vyjádří se stručně a jasně: udělejte si v Domě pořádek, nebo bude zle.

Merit potřebuje proniknout do jádra zločinu, jenže si bohužel není jistá, kdo je vlastně na její straně. A tak tajně požádá o pomoc někoho vysokého, tmavovlasého, kdo je členem skrytého upířího hnutí a má možnost získat hluboko ukryté informace.
Záhy se ocitá v temném, opojném srdci chicagské nadpřirozené společnosti – ve světě plném upírů, kteří jsou zjevně ochotni naplnit nejhorší obavy protestujících lidí. Právě tady zjistí, že nelze být upírem a nemít na rukou trochu krve.

 

Upíři z Chicaga 4: Na ostří špičáku

Autorka: Chloe Neill
Přeložila: Petra Kubašková

Počet stran: 256
Vazba: brožovaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-7398-322-2
Doporučená cena: 259 Kč

Knihu Na ostří špičáku vydalo nakladatelství Fantom Print.

 

Špičáky od krve

Populární urban fantasy série Upíři z Chicaga pokračuje dalším akcí nadupaným dílem. Na ostří špičáku svému názvu více než odpovídá – čtenáři se v něm dočkají nejen upírů v čele s ostrou hrdinkou Merit, ale také ostré akce, ostrého humoru a vyvrcholení tak vyostřeného, že by ho v tomto druhu literatury jinde jen těžko hledali.

Upírka Merit, Ochránkyně Cadoganského Domu, jen tak tak v předchozím díle vyvázla se zdravou kůží z politické války kožoměnců. Neuplynuly ani tři měsíce a už se ocitá ve víru dalšího krvavého boje o moc. Upíři po prvotní vlně fanouškovského obdivu ztratili na lesku, protože si obyvatelé Chicaga uvědomili, že to nejsou žádní domácí mazlíčci, ale predátoři toužící po krvi a moci.

V atmosféře občanského neklidu se Merit pouští do vyšetřování nelegálních večírků, na nichž mají údajně upíří ztrácet kontrolu nad svou krvežíznivostí a zabíjet lidi, což se v danou chvíli společenské nestability opravdu nehodí. Vyšetřování ji zavádí do prostředí drogových dealerů a feťáků, jež je samo o sobě nebezpečné, a to musí Merit ještě tančit mezi vejci, která jí pod nohy hází Greenwichské prezidium, nejvyšší upírský orgán, a její Mistr, zelenooký krasavec Ethan.

Neillová se nebojí své hrdiny posílat na smrt, ani se neštítí jim zamazávat ruce krví nevinných, a právě to Upíry z Chicaga staví do čela žebříčku současné urban fantasy.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Fantom Print.

 

Další díly série:

  

 

O autorce

Chloe Neil je autorka bestsellerů podle žebříčku New York Times i USA Today. Napsala několik literárních sérií. Když nepíše, věnuje se pečení, práci, hledá na internetu dobré recepty a skvělé ukázky grafického designu. Také tráví čas se svým manželem a dvěma psy.

Informace byly čerpány z webu autorky.


Nakladatelství FANTOM Print je jedním z největších českých nakladatelství specializujících se na fantasy, sci-fi a literární adaptace počítačových her.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNa ostří špičáku
Upíři z Chicaga 4

Neill, Chloe

Fantom Print, 2015

Napsat komentář