Vyhrajte hned dvě knihy pro malé čtenáře najednou

KC-dve-knihy-pro-deti-perex
Pokud máte doma malé čtenáře, kteří už zvládnou číst sami a nejraději mají pohádky, uděláte jim jistě radost novými knihami z edice Moje první čtení. Dva tituly navíc můžete právě nyní vyhrát v naší soutěži. Neváhejte a pojďte se podívat, které to jsou.

Modrá kniha pohádek

Knížka s názvem Modrá kniha pohádek v sobě skrývá čtyři pohádky: Červená karkulka, Sněhurka, Popelka a Bambi. Jsou vyprávěny jednoduchým a srozumitelným stylem, takže jim porozumí i ty nejmenší děti. Navíc je text psán velkými písmeny, která jsou vhodná i pro začínající čtenáře. Co však na této knize zaujme na první pohled, jsou překrásné celostránkové ilustrace.

Vydalo: nakladatelství Klub čtenářů
Počet stran: 96
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2015
ISBN: 978-80-255-0986-9

Přečtěte si více o knize Modrá kniha pohádek.

 

Ezopovy bajky

Knížka Ezopovy bajky obsahuje několik krátkých poučných příběhů o zvířátkách. Jsou vyprávěny jednoduchým a srozumitelným stylem, takže jim porozumí i ty nejmenší děti. Navíc je text psán velkými písmeny, která jsou vhodná i pro začínající čtenáře. Co však na této knize zaujme na první pohled, jsou překrásné celostránkové ilustrace.

Vydalo: nakladatelství Klub čtenářů
Počet stran: 96
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2015
ISBN: 978-80-255-0988-3

Přečtěte si o knize Ezopovy bajky více.

Obě knihy do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihy Modrá kniha pohádek a Ezopovy bajky

Čtyři dětem dobře známé pohádky a několik krátkých poučných bajek o zvířátkách čeká na malé čtenáře v knihách, o které si s námi můžete zasoutěžit. Všechny příběhy jsou podány jednoduše, aby je děti lehce pochopily, a text je navíc psán velkým písmem, takže ti, kteří už zvládají číst sami, se do nich mohou pustit i bez rodičů. Navíc na stránkách najdete překrásné celostránkové ilustrace. Takové knihy vám v knihovně přece nesmí chybět.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihy Modrá kniha pohádek a Ezopovy bajky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy Modrá kniha pohádek a Ezopovy bajky
probíhá od 29. června do 12. července 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3x dvě dětské knihy

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeEzopovy bajky

Nakladatelství Klub čtenářů, 2015

zobrazit info o knizeModrá kniha pohádek

Nakladatelství Klub čtenářů, 2015

Napsat komentář