Zasoutěžte si o dramatický případ zvrhlého hráče

Ententyky-perex
Někdo se rozhodl zahrát si zvrhlou hru a místo figurek v ní používá nevinné spoluobčany. Policejní inspektorka Helen Graceová musí odhalit sériového vraha, který za sebou zanechává zlomené oběti a mrtvoly. Podaří se jí to dříve, než zemře další „hráč“?

Děsivá hra začíná

Když se mladí milenci probudí z hlubokého spánku navozeného drogou, jsou sami na neznámém místě, uvězněni bez jídla a pití. U pohozené pistole leží vzkaz: Živý se odtud dostane jen ten, kdo zastřelí toho druhého… Policejní inspektorka Helen Graceová hledá sériového vraha, jehož psychicky zlomené oběti se jen obtížně vyrovnávají s prožitou hrůzou. A rozluštit záhadu se jí daří teprve ve chvíli, kdy si postupně uvědomí souvislosti, které zdánlivě nelogické vrahovo jednání propojí se zasutými traumaty jejího vlastního života. Brilantně napsanému detektivnímu románu nechybí dramatický závěr s thrillerovými prvky.

 

Ententýky

Ententyky-obalkaAutor: M. J. Arlidge

Vydalo: nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA
Překlad: Ladislav Šenkyřík
Počet stran: 360
Vazba: vázaná
Vydáno: 12/2014
ISBN: 978-80-7306-674-1

Přečtěte si více o knize Ententýky, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA. Můžete si také prolistovat ukázku.

Nakladatelství Beta bylo založeno v roce 1993. Za dobu svého působení uvedlo na český trh na 800 titulů různých žánrů a řadí se tak mezi přední české nakladatelské domy. Věnujeme se především knihám zaměřeným na rozvoj osobnosti, dále vydáváme ezoteriku a nově také náročnější beletrii. V portfoliu nechybí témata historická nebo militaria a opomenout nelze ani bohatě vypravené, obsahově poutavé obrazové publikace, s nimiž se nakladatelství Beta úspěšně prezentuje laické i odborné veřejnosti. Mezi světoznámé osobnosti, které vydáváme, patří autor hororů a detektivních románů Stephen King, duchovní učitel Osho, Deepak Chopra nebo Alexander Loyd.

 

Ukázka z knihy

Amy kategoricky odmítla opustit útočiště stanu, a tak Helen musela použít psa. Nechala Charlie, aby se o Amy postarala, a Marka si vzala s sebou. Retrívr Simpson zanořil čumák do zkrvavených hadrů, které kdysi byly Amyinými šaty, a prudce vyrazil do lesů.
Nebylo těžké zjistit, kudy šla. Její putování lesem bylo tak zmatené a nesmyslné, že po ní v hustém podrostu zůstaly výrazné stopy. Její cestu lemovaly cáry šatů i sedřené kůže. Simpson nasával jejich pach a prodíral se listovím. Helen ho následovala a Mark se odhodlaně snažil nenechat se zahanbit ženou. Celý se zpotil, jak byl stále ještě pod vlivem alkoholu.
Před nimi se objevila osamělá budova. Městský plavecký stadion, už dávno určený k demolici, smutná památka na dávno odváté lepší časy. Simpson začal škrábat na dveře zamčené na visací zámek, po chvíli toho nechal a oběhl budovu z druhé strany, než se nakonec zastavil pod rozbitým oknem. Rozbité tabulky byly potřísněné krví. Našli Amyinu skrýš. (str. 22)

 

Vyhrajte knihu Ententýky

Představte si, že se probudíte na neznámém místě, bez jídla a pití, pouze s revolverem a vzkazem, že pokud zabijete svého spoluvězně, přežijete a budete volní. Jak dlouho byste vydrželi odolávat v této děsivé a psychicky vypjaté situaci? Amy svého milence nakonec zabije a odstartuje tím pátrání po zvrhlém vrahovi s nelogickým jednáním. Policejní inspektorka Helen Graceová stojí před nelehkým úkolem, přesto věří, že vraha dopadne a zjistí, co za jeho hrůznými činy stálo. Podaří se jí to?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Pavel Dobrovský – BETA vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Ententýky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Ententýky
probíhá od 21. června do 4. července 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 2 thrillery Ententýky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeEntentýky

Arlidge, M. J.

Pavel Dobrovský – BETA, 2014

Napsat komentář