Vyhrajte vizuální manuál pro skečnouting

Prirucka-skecnoutingu-perex
Že vám slovo skečnouting nic neříká? Nevadí, Mike Rohde vám ve své knize vysvětlí vše pěkně od začátku. My jen napovíme, že se jedná o skvělý způsob zaznamenávání poznámek, kde se mísí text s obrázky a symboly, díky čemuž budou zápisky přehlednější a lépe zapamatovatelné. Buďte i vy nápadití!

Zaznamenávejte kreativně

Skečnouting je moderní a zábavný způsob zaznamenávání poznámek kombinací textu, obrázků, typografie a symbolů. Hodí se pro každého, kdo chodí na přednášky, semináře, porady, panely, píše si deník či prostě pravidelně zaznamenává své nápady.

Příručka skečnoutingu je vizuální manuál, který vás naučí základním konceptům skečnoutingu, jeho postupům a technikám. Po jeho prostudování budete schopni velice brzy vytvářet skečnouty sami.

Autor celou knihu koncipoval jako jednu dlouhou, zábavnou – a inspirující – ilustraci.

Prirucka-skecnoutingu-ukazka

 

Příručka skečnoutingu

Ilustrovaný průvodce tvorbou vizuálních poznámek

Autor: Mike Rohde

Vydalo: nakladatelství Jan Melvil Publishing
Překlad: Jan P. Martínek
Počet stran: 221
Vazba: brožovaná
Vydáno: 3/2015
ISBN: 978-80-87270-70-7

Přečtěte si více o knize Příručka skečnoutingu, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Jan Melvil Publishing. Můžete si také prohlédnout několik stran z knihy: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Nakladatelství Jan Melvil Publishing si dává za cíl konfrontovat české čtenáře s novými tématy i s myšlenkami nejlepších autorů a myslitelů dneška, protože navzdory výzvám, jimž svět čelí, věří v sílu vzdělání a sebevzdělávání. Tato přesvědčení určují ediční politiku Jan Melvil Publishing, které vydalo bezmála čtyři desítky knižních titulů, z nichž se drtivá většina opakovaně dotiskuje.

 

Vyhrajte knihu Příručka skečnoutingu

Že neumíte kreslit a skečnouting tedy nebude nic pro vás? To nevadí, nemusíte být Pablo Picasso, a přesto vaše poznámky mohou být inspirativní.

skecnouting_kresbaZačněte podle návodu, inspirujte se v knize a postupem času už budete schopni vytvářet skečnouty sami a bez pomoci. Sedm kapitol v této příručce vám bude dobrým rádcem do začátku, ať už se bude jednat o zápisky z přednášek, nebo osobní deník. Navíc jsou jednotlivé stránky bohatě ilustrované a budou tak pro vás zábavnou inspirací.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Jan Melvil Publishing vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Příručka skečnoutingu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Příručka skečnoutingu
probíhá od 16. do 29. června 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 Příručky skečnoutingu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePříručka skečnoutingu
Ilustrovaný průvodce tvorbou vizuálních poznámek

Rohde, Mike

Jan Melvil Publishing, 2015

Napsat komentář