Vyhrajte biografii fenomenální módní ikony

Coco-a-jeji-pritelkyne-perex
Přítelkyně slavné návrhářky Coco Chanel vyprávějí o tom, jaký byl její skutečný život. Díky dosud nezveřejněným archiváliím a soukromým záznamům se můžete o životě slavné francouzsky dozvědět zase o něco více.

Přítelkyně legendy haute couture

První lidský portrét COCO CHANEL

Bez přítelkyň by se ze sirotka Gabrielle Chanelové nestala slavná Coco.

Vyměňovaly si mezi sebou milence, šaty i šperky, umění smyslné elegance a vkus. Milovala je i nesnášela. A ony jí to jaksepatří vracely. Z popelky udělaly královnu.

Díky dosud nezveřejněným archiváliím a soukromým záznamům je obraz Chanelové uprostřed rozbouřeného světa hodnověrný a neobyčejně životný. Autorka otvírá dveře od tajných komnat, módního domu v ulici Cambon po honosnou vilu v Roquebrune, pařížského hotelu Ritz po Place Hotel v Lausanne, oklikou přes New York.

 

Chanel & CO – Coco a její přítelkyně

Autorka: Marie-Dominique Lelievreová

Vydalo: nakladatelství Noxi
Překlad: Šárka Belisová
Počet stran: 288
Vazba: vázaná
Vydáno: 6/2015
ISBN: 978-80-8111-212-6

Přečtěte si více o knize Chanel & CO – Coco a její přítelkyně, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Noxi.

Vydavatelství Noxi působí na českém a slovenském knižním trhu od roku 2004 a jeho zakladatelkou je Jana Mišíková. Zatím vydalo téměř 200 knih a nabídku stále rozšiřuje. Čtenářům nabízí úspěšné tituly, které se v zahraničí staly bestsellery, především pak knihy o zdravém životním stylu ale i kvalitní beletrii.

 

Vyhrajte knihu Chanel & CO – Coco a její přítelkyně

Značka Chanel se řadí mezi nejvíce uznávaná jména v oděvním průmyslu a je z ní celosvětový pojem v oblasti haute couture módy, kabelek, parfémů i kosmetiky. Stala se stejně slavnou jako její zakladatelka Coco Chanel, která téměř po celý život působila jako hlavní návrhářka firmy a dokázala se rychle zařadit mezi ikony módního průmyslu, ačkoli začínala takřka od nuly. A jako všechny ženy měla i ona kolem sebe blízké přítelkyně a kamarádky, díky kterým se čtenáři právě nyní mohou dozvědět nové skutečnosti a zjistit, jaký život vedla tato legendární návrhářská ikona.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Noxi vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Chanel & CO – Coco a její přítelkyně vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Chanel & CO – Coco a její přítelkyně
probíhá od 13. do 26. června 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Chanel & CO – Coco a její přítelkyně

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeChanel & CO – Coco a její přítelkyně

Lelievreová, Marie-Dominique

Noxi, 2015

Napsat komentář