Zasoutěžte si hned o dva díly nové městské fantasy

PAXnahled
Pozornosti mladých fanoušků fantasy knih jistě neunikla nová série pro čtenáře od deseti let. První dva díly o podivných událostech v městečku Mariefred vycházejí dokonce současně, takže můžete svým ratolestem udělat hned dvojnásobnou radost.

PAX – Hůl prokletí

PAXhrdinoveOzývá se tep času a vchází temnota…
V městečku Mariefred se začínají dít podivné věci. K životu se probouzejí nadpřirozené bytosti. Tajná knihovna ukrytá pod kostelním návrším přitahuje zlé síly. Její ochrana slábne a svět se ocitá v ohrožení. V těchto nejistých časech sem do pěstounské rodiny přicházejí bratři Alrik a Viggo, kteří – jak se brzy ukáže – byli vybráni, aby pomohli chránit tajnou knihovnu. Podle starých strážců jsou ale na válečníky příliš mladí, a proto musejí podstoupit náročnou zkoušku. Skutečné nebezpečí je však teprve čeká…

Autoři: Asa Larssonová, Ingela Korsellová

Vydalo: nakladatelství Host
Ilustrace: Henrik Jonsson
Překlad: Marie Voslářová
Počet stran: 136
Vazba: vázaná
Vydáno: 3/2015
ISBN: 978-80-7491-434-8

Přečtěte si více o knize PAX – Hůl prokletí a prolistujte si také ukázku. Můžete si také přečíst náš článek o prvních dvou dílech série.

 

PAX – Grim přízrak

paxObrazekPoznej svého nepřítele…
Z hlubin věků někdo přivolává temné síly. Tajná knihovna je opět v ohrožení a ochránit ji bude čím dál těžší. V Mariefredu po nocích řádí záhadný tvor podobný ohromnému psovi a napadá obyvatele městečka. Bratři Viggo a Alrik ho musejí zastavit dřív, než dojde k dalším neštěstím. Může to být vlkodlak? A jak s něčím takovým bojovat? Bratři se usilovně snaží najít odpověď v tajné knihovně a setkávají se přitom se záhadným čarodějem Damírem, který přišel varovat strážce před smrtelným nebezpečím. Mohou ale podivnému návštěvníkovi věřit?

Autoři: Asa Larssonová, Ingela Korsellová

Vydalo: nakladatelství Host
Ilustrace: Henrik Jonsson
Překlad: Marie Voslářová
Počet stran: 181
Vazba: vázaná
Vydáno: 3/2015
ISBN: 978-80-7491-435-5

Přečtěte si o knize PAX – Grim přízrak více a nezapomeňte ani na ukázku, nebo náš článek věnovaný oběma dílům.

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

Vyhrajte první dva díly série PAX

V Mariefredu se začínají odehrávat divné věci a nedlouho poté do města přicházejí i dva bratři, kteří sehrají v těchto událostech důležitou roli. Nejprve však musí projít náročnou zkouškou, aby se mohli stát válečníky a pustit se do odhalování tajemství tajné knihovny. Pomůže jim v tom čaroděj Damír, nebo by mu neměli vůbec věřit? To už pojďte odhalit v prvních dvou dílech této nové napínavé městské fantasy série.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou vyhrát po jednom výtisku od obou dílů série PAX. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy PAX – Hůl prokletí a PAX – Grim přízrak
probíhá od 7. do 20. dubna 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 2x 2 díly z edice PAX

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePAX – Hůl prokletí

Korsellová, Ingele - Larsson, Asa

Host, 2015

zobrazit info o knizePAX – Grim přízrak

Jonsson, Henrik - Korsellová, Ingele - Larsson, Asa

Host, 2015

Zasoutěžte si hned o dva díly nové městské fantasy - DISKUZE

Počet reakcí: 1

Napsat komentář