Vyhrajte žhavou novinku z Bourneovské série

Bourneovo-dilema-perex
Je čas na další neobvyklou misi, která je jako stvořená pro Jasona Bournea. V již dvanáctém příběhu naberou věci rychlý spád v okamžiku, kdy je Bourne zajat a nechvalně známý terorista jej nutí učinit jedno z nejtěžších rozhodnutí. Jaké? To si pojďte přečíst.

Která volba je správná?

Volba mezi dvěma životy nebyla pro Jasona Bournea nikdy těžší.

Jason Bourne se zavázal ke splnění velmi neobvyklé mise: sehrát úlohu dvojníka syrského ministra na významném blízkovýchodním summitu. Uprostřed jednání však do místnosti vtrhnou ozbrojenci a zmasakrují všechny přítomné – až na jednoho. Jasona Bournea totiž potřebují živého.

V podzemním bunkru se Bourne poprvé setkává se strůjcem svého únosu, neblaze proslulým teroristou El Ghadánem. Ten si pro něj kromě mučení přichystal i jeden opravdu speciální úkol: zavraždit prezidenta Spojených států amerických, jenž má v dohledné době vyjednat mír mezi Izraelem a Palestinou.

El Ghadán je odhodlán za každou cenu příměří zabránit. Proto drží v zajetí i Bourneovu přítelkyni Sorayu a její dvouletou dcerku. Pokud Bourne odmítne splnit zadaný úkol, zajatkyně zaplatí za jeho rozhodnutí životem. Jason Bourne tak stojí před drásavým dilematem: má zachránit Sorayu a její dcerku, nebo prezidenta?

 

Bourneovo dilema

Bourneovo-dilema-obalkaAutoři: Robert Ludlum, Eric van Lustbader

Vydalo: nakladatelství Domino
Překlad: Michael Havlen
Edice: Jason Bourne
Počet stran: 512
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 3/2015
ISBN: 978-80-7498-055-8

Přečtěte si více o knize Bourneovo dilema, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Domino. Nenechte si také ujít příležitost a prolistujte si ukázku.

Nakladatelství Domino vzniklo v roce 1997. Mnohé se od té doby změnilo, základ však zůstává stejný: ve všech edicích se čtenářům snaží nabídnout pouze takové knihy, které stojí za to číst. Už sedmnáct let vydává knihy mnoha žánrů a autory, kteří patří mezi světovou špičku.

 

Ukázka z knihy

Bourne využil krvavé scény jako zástěrky, prudce zvedl aktovku a vrhl ji na teroristu, kterého měl nejblíž. Zatímco muž ztratil rovnováhu, Bourne popadl jeden z popelníků z broušeného skla a vrazil ho do obličeje druhému útočníkovi. Ten odlétl na stěnu a z tváře mu vytryskla krev.
Jeho dva kolegové zatím stříleli po ministrech z Iráku, Libanonu a Jemenu. Poslední z nich vytrhl z aktovky hrozivě vypadající pistoli. Tou dobou se Bourne zmocnil zbraně prvního padlého teroristy. Namířil a krátkou dávkou skolil třetího útočníka, jehož hrudník se změnil v masu krvavé a potrhané tkáně.
Poslední zbývající terorista otočil samopal na Bournea, ten už však byl v pohybu a druhou dávkou z ukořistěné zbraně téměř přeťal nepřítele v pase. (str.15)

 

Vyhrajte knihu Bourneovo dilema

Nervy drásající thriller potěší všechny fanoušky série s Jasonem Bourneem. Ve dvanáctém příběhu je hlavní hrdina postaven do nejobtížnější situace své kariéry – tentokrát je totiž do akce zapletena i jeho rodina a je pouze na něm, zda přežijí oni nebo prezident. Splní Bourne úkol, který mu zadal jeden z nejhorších teroristů El Ghadánem? Nebo se mu podaří situaci vyřešit jinak? To už si pojďte přečíst sami. Čeká vás více než pět set stran příběhu, který vás vtáhne do děje takovým způsobem, že knihu přečtete málem jedním dechem.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Domino vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Bourneovo dilema vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Bourneovo dilema
probíhá od 13. do 26. března 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Bourneovo dilema

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBourneovo dilema

Ludlum, Robert - van Lustbader, Eric

Domino, 2015

Napsat komentář