Zasoutěžte si o komiksově zpracované báje a pověsti

Recke-baje-a-povesti-perex
Řecké báje a pověsti jsou klasikou, kterou by měl znát každý malý školák. Pokud však vaše děti nejsou zrovna velcí čtenáři a jména jako Hérakles nebo Ikaros jsou jim cizí, představte jim je v originální a zábavné formě – v podobě komiksu.

Kreslená řecká mytologie

untitledStateční hrdinové, mocní bohové a nejznámější příběhy z řecké mytologie v obrázcích, s nadsázkou a humorem!

Řecké báje a pověsti by měl znát každý kluk či holka. V této knize prastará vyprávění ožívají, mění se v zábavné příběhy a děti si je tak snadno zapamatují.

Prométheus, Hérakles, Perseus a Andromeda, Daidalos a Ikaros, Odysseus, O trojském koni a mnoho dalších.

 

Obrázkové čtení – Staré řecké báje a pověsti

Autor: Martin Pitro

Vydalo: nakladatelství Fragment
Ilustrátor: Antonín Šplíchal
Věk: 7+
Počet stran: 48
Vazba: vázaná
Vydáno: 2/2015
ISBN: 978-80-253-2095-2

Přečtěte si více o knize Obrázkové čtení – Staré řecké báje a pověsti, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Fragment. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 a od té doby se zaměřuje na původní i převzaté tituly zejména z oblasti populárně naučné literatury, beletrie pro děti a mládež a leporel pro nejmenší. Nemalá část produkce nakladatelství je věnována také populárně naučné literatuře a beletrii pro dospělé čtenáře.

 

Ukázka z knihy

untitled

 

Vyhrajte knihu Obrázkové čtení – Staré řecké báje a pověsti

Pro dnešní děti možná nejsou klasické řecké báje nikterak poutavým čtením, ale znát by je měly. A není jednodušší řešení, než představit jim je v kreslené podobě. Komiksové zpracování s ilustracemi Antonína Šplíchala sice vypráví staré pověsti, přesto do nich autor dokázal vsadit i trochu nadsázky a vtipu, aby nejen poučily, ale zároveň pobavily. Uvidíte, že v této podobě kniha zaujme i vaše ratolesti.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Obrázkové čtení – Staré řecké báje a pověsti vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Obrázkové čtení – Staré řecké báje a pověsti
probíhá od 10. do 23. března 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Obrázkové čtení – Staré řecké báje a pověsti

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeObrázkové čtení – Staré řecké báje a pověsti

Pitro, Martin

Fragment, 2015

Napsat komentář