Vyhrajte první knihu z nové tajemné edice pro mladé

Zakazana-Hra-Lovec-perex
Hlavní hrdinka Jenny pořádá narozeninovou oslavu pro svého přítele a hodlá mu dát nějaký zajímavý dárek. Když odchází z obchodu a v ruce třímá velkou krabici s tajemnou hrou, ani sama netuší, co tím spustí. Přesto ji na hře něco neskutečně přitahuje.

Napínavá a děsivá Hra začíná

Když vcházela do obchodu, myslela si, že jen koupí dárek k narozeninám a zase půjde. Prodavačovy bledě modré oči ji ale zcela uhranuly. Když odcházela, v ruce nesla HRU a také mrazivou jistotu, že ten pohled neviděla naposled.

Na oslavě Tomových narozenin začne Jenny společně s ostatními novou Hru hrát. Večer plný zábavy se však změní v noc hrůzy a posedlosti láskou. Hra se totiž pro sedm přátel stane novou realitou, které vládne Julian – Princ stínů. Démonický prodavač z obchodu, nemilosrdný lovec, který se nezastaví před ničím.

Zakázaná Hra začala a kdo prohraje, zaplatí…

 

Zakázaná Hra – Lovec

Autorka: L. J. Smith

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Dušek Zdík
Počet stran: 224
Vazba: brožovaná
Vydáno: 2/2015
ISBN: 978-80-253-2370-0

Přečtěte si více o knize Zakázaná Hra – Lovec, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Fragment. Můžete se také podívat na ukázku.

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991a od té doby se zaměřuje na původní i převzaté tituly zejména z oblasti populárně naučné literatury, beletrie pro děti a mládež a leporel pro nejmenší. Dále vydává doplňkové učebnice, slovníky a turistické průvodce. Nemalá část produkce nakladatelství je věnována také populárně naučné literatuře a beletrii pro dospělé čtenáře.

 

Ukázka z knihy

„Slyšíte, jak hodiny odbíjejí devátou,“ přečetl Zach potichu.
„Jenny tu nemá žádné odbíjecí hodiny,“ řekla Audrey a ostře se podívala na Jenny. „Nebo jo?“
Jenny se staženým hrdlem zavrtěla hlavou. Po celém těle cítila napjaté mravenčení – čekala a poslouchala.
Ozvalo se hlasité cinknutí. Cinknutí hodin v tom obchodě. Zvuk neviditelných hodin jako by přicházel odněkud shora. Začaly odbíjet.
Jednou. Podruhé. Potřetí. Počtvrté.
„Panebože,“ vydechla Audrey.
Popáté. Pošesté. Posedmé.
V devět, pomyslela si Jenny. Uvidíme se – v devět.
Poosmé…
„Tome,“ zašeptala Jenny. Pod rukou cítila tvrdé svaly na jeho paži. Příliš pozdě se k ní otočil.
Podeváté. (str. 49)

 

Vyhrajte knihu Zakázaná Hra – Lovec

Když Jenny zavře dveře obchodu, nemůže se zbavit pocitu, že se s podivným prodavačem nevidí naposledy. A velmi brzo se také přesvědčí, že její předtucha byla správná. Ještě v den oslavy se Jenny společně s přáteli pouští do hry, která se ukáže jako děsivá a nemilosrdná. Nejen že ztělesňuje nejhorší noční můry hráčů, ale ten, kdo prohraje, musí navíc tvrdě zaplatit. Tento tajemný příběh plný napětí, těžkých a nebezpečných rozhodnutí a temných sil vás i vaše ratolesti jistě nadchne.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Zakázaná Hra – Lovec vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zakázaná Hra – Lovec
probíhá od 24. února do 9. března 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Zakázaná Hra – Lovec

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZakázaná Hra – Lovec

Smith, L. J.

Fragment, 2015

Napsat komentář