Vyhrajte jednu z knih Daniely Kovářové

MF-perex
Bývalá ministryně spravedlnosti je nejenom vyhledávanou advokátkou, ale i oblíbenou spisovatelkou. Její povídky a romány, odehrávající se většinou v právnickém prostředí, jsou velmi vyhledávanou četbou. Pokud vám některá z knih ve sbírce chybí, zkuste své štěstí v naší soutěži a můžete ji vyhrát!

Životem zkoušená advokátka prožívá příhody, které vás zaujmou nejen zápletkou ale také svou lehkou ironií. Osud právničky se proplete s příhodami její asistentky a právě vyhozené tiskové mluvčí. Co z toho může vzniknout? Napovíme, že rozuzlení je krvavé!

Krvavá byla i autonehoda, při které zemřela Ria Vágnerová. Své vzpomínky na ni postupně odhalují lidé z jejího okolí, až čtenáři nakonec přiblíží celý její životní příběh. A ten je vskutku zajímavý.

A pokud máte chuť začíst se do povídek, které čerpají náměty přímo ze soudních síní, přijdete si na své také.

Zkrátka neváhejte a pusťte se do soutěžení. Kterou z knih získáte, záleží jen na vás. Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které mají šanci tři z vás.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Advokátka v šoku

Nevážný a lehce ironický příběh o životem poněkud zkoušené advokátce, jejích spolupracovnicích a klientech v nesnázích, o nesmyslných pravidlech, zlomyslných náhodách a neohrabaném krvavém stvoření žijícím mezi nebem a zemí. Příhody Berty Králové, její asistentky Otylky Majerové a čerstvě vyhozené tiskové mluvčí Evy Pálenské. Jejich životy se náhle propletou, čtenář pozná slasti i strasti právnického povolání. Rozuzlení je krvavé, všemu přihlíží dobrý duch Bolzan…

Autorka: Daniela Kovářová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Počet stran: 144
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 11/2014
ISBN: 978-80-204-3503-3

Přečtěte si o knize Advokátka v šoku více.

 

Sbohem, cizinko

Kdo byla Ria Vágnerová, která na počátku knihy zemře při autonehodě? Byla pouze matkou, sestrou a manželkou, anebo její život skrýval dosud neodhalená tajemství? Jak dobře ji znali nejbližší příbuzní a známí? Jaké vztahy panovaly v rodině, co její aktéři skrývali, tušili a o čem snili? Jak a proč vlastně zemřela? Jednotlivé postavy napínavého příběhu odhalují své vzpomínky a sny a jedinou osobou, která na konci knihy zná všechna tajemství, je čtenář.

Autorka: Daniela Kovářová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Počet stran: 152
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 10/2012
ISBN: 978-80-204-2789-2

Přečtěte si více o knize Sbohem, cizinko. Také si můžete prohlédnout ukázku, nebo přečíst náš článek.

 

Oko za oko

Kniha obsahuje přes tři desítky povídek z justičního prostředí, které ukazují, že život je plný právních problémů. A představuje čtenáři i jejich řešení. Někdy ovšem ani znalost paragrafů nepomůže ke štěstí. Začtěte se do lidských osudů, omylů, vítězství i proher, v soudních síních i mimo ně. Autorka – bývalá ministryně spravedlnosti – čerpala při psaní ze své dvacetileté praxe advokátky a obhájkyně.

Autorka: Daniela Kovářová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Počet stran: 208
Vazba: vázaná
Vydáno: 10/2011
ISBN: 978-80-204-2444-0

Přečtěte si o knize Oko za oko více a prohlédněte si také ukázku.

 

Vyhrajte jeden z titulů dle výběru

Ve třech knihách na vás čekají případy dost možná inspirované skutečným životem z pera té nejpovolanější autorky – advokátky Daniely Kovářové. Přečtěte si napínavé příběhy, ve kterých na vás nečeká žádné nudné a zdlouhavé vysvětlování paragrafů, ale zajímavé lidské osudy.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které mohou tři z vás vyhrát knihu dle vlastního výběru. Výherci si mohou vybrat libovolný z titulů Advokátka v šoku, Sbohem, cizinko, nebo Oko za oko. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy od Daniely Kovářové
probíhá od 7. do 20. února 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Daniely Kovářové

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAdvokátka v šoku

Kovářová, Daniela

Mladá fronta, 2014

zobrazit info o knizeSbohem, cizinko

Kovářová, Daniela

Mladá fronta, 2012

zobrazit info o knizeOko za oko
Justiční povídky

Kovářová, Daniela

Mladá fronta, 2011

Napsat komentář