Významní čeští autoři cestopisů zavítali do Paláce knih Luxor!

1
Vybraná společnost pěti významných českých cestovatelů a spisovatelů Nakladatelství JOTA se sešla ve čtvrtek 15. března 2012 v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí v Praze.

Hvězdou odpolední autogramiády byl legendární cestovatel, spisovatel, etnograf a čestný náčelník indiánského kmene Kikapú Miloslav Stingl, který představil svoji nejnovější knihu Ostrovy krásy, lásky a lidojedů.

Se žhavou únorovou novinkou Na střeše Afriky se pochlubil další významný autor cestopisů Vladimír Plešinger. Cestovatelsko-spisovatelské duo Horký-Náplava osobně prezentoval Miroslav Náplava s dlouho očekávanou novinkou Albánie – Kráska se špatnou pověstí.

Mladší generaci autorů cestopisů zastupovala Kateřina Mildnerová, autorka knihy Můj soused je čaroděj, a Michal Vičar, autor úspěšného titulu Embéčkem kolem světa.

Autogramiáda vzbudila velký zájem nejen u příznivců cestopisů a sběračů podpisů slavných, ale také u široké veřejnosti a médií. Malého posezení a povídání s autory se zúčastnilo několik desítek nadšených posluchačů a čtenářů. Autogramiáda proběhla v přátelské atmosféře a věříme, že všechny knihy našich autorů budou mít u čtenářů stejně pozitivní ohlasy jako měla cestovatelská autogramiáda.

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOstrovy krásy, lásky a lidojedů
Díl první

Stingl, Miloslav

Jota, 2011

zobrazit info o knizeEmbéčkem kolem světa – dárkové provedení s DVD

Vičar, Michal

Jota, 2011

zobrazit info o knizeEmbéčkem kolem světa

Vičar, Michal

Jota, 2011

zobrazit info o knizeAlbánie
Kráska se špatnou pověstí

Horký, Petr - Náplava, Miroslav

Jota, 2012

zobrazit info o knizeMůj soused je čaroděj

Mildnerová, Kateřina

Jota, 2011

zobrazit info o knizeNa střeše Afriky
Habeší za války, Etiopií v míru

Plešinger, Vladimír

Jota, 2012

Napsat komentář