Vstupte s Dodíkem do lesního království – už podruhé

Dodik
Malý chlapec Dodík se už podruhé vydává do Lesního království. Co ho tam čeká, koho potká se dozvíte v půvabné dětské knize.

 

 

Dodík se opět vydává na dobrodružnou cestu do Lesního království. V něm se odehrává velký boj o přežití. Král Tomášek VII. vybírá odvážnou pětici skřítků. Ti podnikají výpravu do vzdálených, neznámých zemí a společenství. Navazují nová přátelství a zároveň bojují o holé životy. Naplní své poslání? Kdo se ukrývá pod magickými jmény Farytek, Chuchorek či Moran? Potichu a po špičkách vejděte s Dodíkem do země fantazie. Právě otevírá bránu všem, kteří v ní věří.

 

Dodíkovy pohádky z Lesního království II

Autorka: Michaela Dostálová

Ilustrátorka: Ája Pechová
Počet stran: 92
Vazba: vázaná
Formát: 160 x 200
ISBN: 978-80-86912-90-5
Vydalo nakladatelství Krigl

Přečtěte si více o knize Dodíkovy pohádky z Lesního království II

 

Na našich stránkách jsme vám představili i knihu Dodíkovy pohádky z Lesního království a můžete si přečíst i autorčinu veršovanou povídku O pravé podstatě Vánoc.

 

O autorce

Michaela Dodo DostálováMichaela Dodo Dostálová, narozená 3. 3. 1980 je rodačka z Hořic v Podkrkonoší. Prožila nádherné dětství po boku dvou sester v rodině hajného a učitelky v mateřské školce. Profese obou rodičů ji ovlivnila natolik, že se ji podařilo objevit fantasy říši. Vystudovala střední školu obchodní v Hořicích. V aktuální době žije v Náchodě, kde je vedoucí supermarketu. Dodíkovy pohádky z Lesního království II jsou autorčinou druhou knihou.
(Zdroj informací: Zadní strana desek knihy Dodíkovy pohádky z Lesního království)

 

Nakladatelství KRIGL

Nakladatelství KRIGL je menší rodinné nakladatelství, které bylo založeno v roce 1992. Spolupracuje se známými, ale i neznámými autory. Užívá si práci s tvůrčími, činorodými a v naprosté většině skromnými lidmi, kterých si velmi váží.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDodíkovy pohádky z Lesního království II

Dostálová, Michaela

Agentura KRIGL, 2014

Napsat komentář