Skvělé nápady pro ukrácení dlouhé chvíle

Čtení pro děti - ilustrační
Pletou se vám děti pod nohama při předvánočním úklidu? Zaměstnejte je některou z knih z naší nabídky. Možná pak budete překvapení, když vám dítě připraví večeři či vyrobí nové ozdoby na vánoční stromeček!

 

Všechny knihy plné báječných nápadů pro vás vydalo nakladatelství Fragment.

Nakladatelství Fragment se zaměřuje zejména na knihy pro děti a mládež, leporela, slovníky, učebnice a turistické průvodce. Mezi naše bestsellery patří ERAGON, Letopisy Narnie, Maturita v kostce. Produkce se pyšní díly Václava Čtvrtka, Zdeňka Svěráka nebo Pavla Kantorka.

Pokud vaše děti milují hrnce a vařečky, pak je s knihou Laskončina kuchařka – Rychlé mňamky autorek Zdenky Chocholouškové a Zuzany Pavéskové klidně do kuchyně pusťte. Asi vám podle ní neuvaří svíčkovou, ale nějakou malou dobrotku určitě ano. S přípravou jim pomohou obrázky Jana Vajdy.

Laskončina kuchařka – Rychlé mňamky

Pohádkové prasátko Pigy se svou kamarádkou a skvělou kuchařkou Laskonkou připravily již druhou knížku těch nejbáječnějších receptů.
Vyzkoušejte nové dobroty, které si díky kresleným návodům zvládnou připravit děti samy. Podporujte jejich samostatnost a nechte je uvařit sladké svačinky, vitaminové bomby, osvěžující nápoje a další zdravé delikatesy.

Přečtěte si více o knize Laskončina kuchařka – Rychlé mňamky

LaskoncinaKucharkaUk

————————————————————-

Pro zdatnější kuchaře, kterým už dovolíme použít nejen prkénko a lžíci, pro ty tu máme další krásnou kuchařku. Velká kuchařka pro kluky a holky s podtitulem Čarování v kuchyni autorky Heleny Rytířové pomůže šikovným dětem již opravdu vařit. Zdatně k tomu přispívají i fotografie postupu přípravy a úsměvy malé čarodějnice Borůfky.

Velká kuchařka pro kluky a holky

Touží vaše děti pomáhat v kuchyni a podílet se na vaření? Dejte jim do ruky tuto veselou kuchařku a dobrou večeři nebo narozeninovou oslavu budete mít bez práce. :-)
Průvodkyně kuchařskou knihou – okouzlující čarodějka Borůfka – vykouzlí recepty na dobroty, které budou dětským jazýčkům zaručeně chutnat. Jsou jednoduché, bezpečné na přípravu a hlavně – zvládne je uvařit každý šikovný kluk a holka.

Přečtěte si více o knize Velká kuchařka pro kluky a holky

VelkaKucharkaUk

————————————————————-

Možná máte pocit, že tohle vaření je jen pro děvčata a že vy máte doma kluka, který se o plotnu zrovna nezajímá. Pak možná uvítáte knihu s názvem Zábavné tvoření pro české děti. Díky fotografickým návodům Jiřího Vyskočila se naučí poskládat loďku z papíru či zhotovit prak. Ale možná i něčím zkrášlí vaši adventní výzdobu!

Zábavné tvoření pro české děti

Umíš složit skládačky z papíru, uplést věneček, vyrobit draka nebo adventní věnec? Neumíš? Tak právě pro tebe je tato kniha, ve které najdeš ty nejlepší postupy a návody na zábavné tvoření pro české kluky a holky.
Tak se do toho pusť a vyrob si píšťalku z proutí, pomlázku, prak, papírovou lodičku a další prima věci.

Přečtěte si více o knize Zábavné tvoření pro české děti

ZabavneTvoreniUk

————————————————————-

Pro malé kreslíře a výtvarníky, kteří ještě dávají přednost jednoduchým kresbám, ale hlavně vybarvování, tak pro ty tu máme knihu s názvem Báječné kreslení. Sešit se 64 stranami obrázků a návodů potěší i ty nejmenší!

Báječné kreslení

Čaruj a hraj si s barevnými pastelkami!
* nauč se kreslit zvířátka nebo dopravní prostředky
* spoj tečky a objev, co se za nimi skrývá
* obrázky krásně vybarvi a daruj mamince nebo si je vystav v pokojíčku

Přečtěte si více o knize Báječné kreslení.

BajecneKresleniUk

————————————————————-

Pokud vaše holčičky z malých roztomilých princezen vyrůstají v tajnůstkářské slečny, pak se jim bude určitě hodit sešitek s názvem Můj holčičí zápisník. Nejen, že v něm dostanou prostor pro své vlastní poznámky, ale také zde najdou testy, kvízy a tipy třeba od módní policie.

Můj holčičí zápisník

Skvělý zápisník pro každou správnou holku!
Zapisuj svoje poznámky, zážitky a tajnosti, udělej si prima testíky, které ti napoví něco o tom, jaká jsi, lušti hlavolamy a kvízy, s kamarádkami vyzkoušejte originální nápady!
Bonus navíc! Dvě stránky plné krásných samolepek.

Přečtěte si více o knize Můj holčičí zápisník

HolciciZapisnikUk

————————————————————-

Pokud na vaše raubíře nezabrala žádná kniha z dnešní nabídky, možná vám pomůže sešit plný triků a nápadů pro tvoření z gumiček. Barevné gumičky jsou stále populárnější, náramky pod lavicí tvoří holky i kluci. Sešit Moniky Hrabálkové s názvem Náramky z gumiček a další super ozdoby může jejich tvořivost ještě více podpořit!

Náramky z gumiček a další super ozdoby

Také tě okouzlila krása pestrobarevných gumiček a to, co všechno se z nich dá vytvořit? Nech se inspirovat a podle fotografií a podrobných návodů, krok za krokem, vyrob originální ozdoby: barevné náramky, náhrdelník, čelenku, přívěsek na klíče či na mobil, nebo třeba krásnou hvězdičku na tužku.
První knížka o gumičkování od české autorky, se spoustou nápadů i pro kluky!

Přečtěte si více o knize Náramky z gumiček a další super ozdoby


Která kniha super nápadů pro kluky a holky zaujala vás? Pustíte děti do kuchyně nebo jim koupíte pytlíky barevných gumiček? Napište nám!

Nejen návody na tvoření i zábavné ukrácení chvíle si můžete vydražit
v našich aukcích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLaskončina kuchařka
Rychlé mňamky

Chocholoušová, Zdenka - Pavésková, Zuzana

Fragment, 2014

zobrazit info o knizeVelká kuchařka pro kluky a holky

Rytířová, Helena

Fragment, 2014

zobrazit info o knizeZábavné tvoření pro české děti

Fragment, 2014

zobrazit info o knizeBáječné kreslení

Fragment, 2014

zobrazit info o knizeMůj holčičí zápisník

Fragment, 2014

zobrazit info o knizeNáramky z gumiček a další super ozdoby

Hrabálková, Monika

Fragment, 2014

Napsat komentář