Vyhrajte komplet dílů Hunger Games na dvou CD

HUNGER-GAMES-komplet-perex
Patří vaše dospívající ratolesti mezi fanoušky slavné série Hunger Games, ale na čtení je moc neužije? Pořiďte jim audioknihu. Na dvou CD právě vychází edice, ve které najdete všechny tři díly namluvené herečkou Terezou Bebarovou pěkně pohromadě.

 

Zvrácená reality show z nesvobodného světa

Vítězství znamená slávu a bohatství. Prohra znamená jistou smrt. To jsou Hunger Games – Hladové hry.
Katniss chtěla jen zachránit život své sestře, která byla do této zvrácené reality show vylosována. Dobrovolně odchází zemřít, ale statečně bojuje o holý život a vyhrává. Nevzdává se. Bouří se. Vzdoruje. V nesvobodném světě kolem sebe vyvolává revoluci a staví se do jejího čela. Zvítězí nebo se stane jen loutkou v rukou někoho mocnějšího?

Zaposlouchejte se do příběhu o lásce a touze po přežití ve světě plném útlaku a nesvobody v jedinečném podání herečky Terezy Bebarové.

Audiokniha je ve formátu MP3.

 

Hunger Games – komplet

Aréna smrti, Vražedná pomsta, Síla vzdoru

Autor: Suzanne Collins

Vydalo: nakladatelství Fragment
Interpret: Tereza Bebarová
Délka: 35 hod. 4 min.
Vydáno: 11/2014
EAN: 8594155756360

Přečtěte si více o audioknize Hunger Games – komplet, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Fragment.

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991a od té doby se zaměřuje na původní i převzaté tituly zejména z oblasti populárně naučné literatury, beletrie pro děti a mládež a leporel pro nejmenší. Dále vydává doplňkové učebnice, slovníky a turistické průvodce. Nemalá část produkce nakladatelství je věnována také populárně naučné literatuře a beletrii pro dospělé čtenáře.

 

O autorce

Suzanne-CollinsSuzanne Collinsová (*1962) je americká spisovatelka, autorka bestsellerových sérií Underworld Chronicles a Hunger Games. Svou spisovatelskou dráhu začala v roce 1991 jako scénáristka televizních show pro děti. V roce 2008 vyšla první kniha trilogie Hunger Games (Aréna smrti), následoval druhý díl Vražedná pomsta a závěrečný díl Síla vzdoru vyšel v srpnu 2010. Na žebříčku bestsellerů New York Times se první díl udržel více než 60 týdnů. Celkem se jejích knih prodalo přes 87 milionů po celém světě a Suzanne Collinsová se díky tomu dostala na seznam nejvlivnějších lidí, který sestavuje magazínem Time.
(Zdroj informací a fotografie: oficiální web autorky)

 

Vyhrajte audioknihu Hunger Games – komplet

Vydejte se s hlavní hrdinkou Katniss do boje o holý život v podivné reality show, ve které existují pouze dva možné závěry – buď vyhrát a přežít, nebo prohrát a zemřít. Podaří se jí dostat až do zdárného konce, vyvolat revoluci a zachránit svět z područí utlačovatelů? To si můžete poslechnout na dvou CD, na kterých najdete všechny tři díly série Hunger Games.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Hunger Games – komplet vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Hunger Games – komplet
probíhá od 6. prosince do 19. prosince 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Hunger Games – komplet

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHUNGER GAMES – komplet – AUDIOKNIHA
Aréna smrti, Vražedná pomsta, Síla vzdoru

Collins, Suzanne

Fragment, 2014

Napsat komentář