Vyhrajte příručku nejen o pomalém vychutnávání sexu

Vedome-milovani-perex
V dnešním uspěchaném světě už málokdo umí zpomalit a vychutnat si v klidu radosti života, jakými je například dobré jídlo, čas strávený s milovanými lidmi, nebo i sex. A právě tomu posledními tématu se věnuje kniha Diany Richardson.

Vychutnejte si sílu okamžiku

Radosti života je nejlepší vychutnat v klidu, pomalu a s plným vědomím. Platí to nejen o jídle, ale i o sexu. A právě technikám pomalého vychutnávání nejintimnější tělesné vášně se věnuje kniha Vědomé milování.
Chtělo by se zvolat: Konečně užitečná kniha o sexu!  Přirozená, upřímná, naprosto otevřená a daleko překračující popisy lásky jen jako náročného milostného tělocviku nebo jako podezřelého přemítání o „čakrách a duchovnu“. Kniha Vědomé milování jasně a prakticky popisuje, jak se ponořit do zdroje naší základní životní síly, jak ve svém životě prohloubit sílu lásky a jak objevit vitalitu, radost a vášeň. Zároveň předkládá zcela nový pohled na sex jako na vědomé milování, kdy se vášeň rozhoří postupně v celém těle, včetně mysli, očí i dechu. Kniha prozradí, jak v sobě probudit přirozený sexuální náboj, který vede k radostnému splynutí s druhým a který umí obohatit a rozšířit i naše vědomí.
Jak ale v české předmluvě upozorňuje populární sexkoučka a učitelka tantry Denisa Palečková, kniha Vědomé milování myslí i na ty, kteří o sex ztratili zájem, považují ho za nudný nebo na něj pro samou práci, starosti nebo i zlé předchozí zkušenosti nemají čas ani náladu. Publikace obsahuje i deset kroků, jak probudit dřímající erotickou touhu, a doplňují ji i jednoduchá cvičení s obrázky pro milostnou inspiraci.

 

Vědomé milování

Autorka: Diana Richardson

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Lenka Fořtová
Počet stran: 232
Vazba: brožovaná
Vydáno: 11/2014
ISBN: 978-80-7370-290-8

Přečtěte si více o knize Vědomé milování, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Synergie Publishing SE.

Vydavatelství Synergie Publishing SE je malé, rychle rostoucí nakladatelství zaměřené na vydávání motivační literatury – takové, která ukazuje čtenářům cesty k plnějšímu, šťastnějšímu, ale i bohatšímu a odpovědnějšímu životu. Vydavatelství Synergie u nás jako vůbec první nabídlo knihkupcům tarotové a vykládací karty a i dnes s předstihem vydává publikace o zdravém životním stylu, ať už jde o moderně pojaté kuchařky, inspirující příběhy ze života, knihy o duchovním a osobnostním růstu určené specielně pro muže nebo motivační knihy vhodné pro manažery, byznysmeny, zaměstnance, jejich šéfy, ale i aktivní ženy na mateřské dovolené. A co výraz synergie obsažený v názvu vydavatelství vlastně znamená? Ve stručnosti jde o blahodárné spojení: když se dva prvky setkají takovým způsobem, že velikost toho, čeho mohou dosáhnout společně, mnohonásobně přesahuje součet toho, čeho by dosáhly každý zvlášť, vzniká synergie…

 

Ukázka z knihy

Hledání napětí od hlavy až k patě

Tuto techniku můžete zcela jednoduše provádět kdykoli během dne a téměř na jakémkoli místě. Tělo se dostává do napětí a mírného stažení, aniž si to uvědomujete, a tento typ napětí stlačuje energii těla v průběhu dne, což se přenáší také do sexu. Tělo si s sebou nese mnoho jemných a méně jemných napětí. Když se milujete (nebo sedíte, jdete, řídíte či děláte cokoli jiného), opakovaně si tělo prohlížejte vnitřním zrakem od hlavy až k prstům na nohou a pak zase zpět až k hlavě, a vědomě a záměrně uvolňujte všechna napjatá místa, která objevíte. Velmi typické je nevědomé napětí například v těchto místech:
1. kolem úst
2. v čelistech (temporomandibulární, tedy čelistní kloub)
3. v krku a ramenou
4. solární plexus (měkké místo v obráceném V v přední části hrudního koše)
5. v břiše
6. v nohách (od kotníků dolů) (str. 42)

 

O autorce

Diana Richardson se narodila v Jižní Africe. V Durbanu vystudovala práva, ale vyučovat techniku léčivých masáží. Stala se žačkou slavného indického mystika Osho a pronikla do tajemství tantry, spojující sex s meditací. O tantře napsala také pět úspěšných knih. Je uznávanou expertkou na vědomé milování, kde se pracuje s energiemi využívanými už ve starých východních duchovních naukách, čínském taoismu a indické tantře. Jejím manželem a spolupracovníkem je Michael Richardson, mistr tai chi, s nímž žije a vede kurzy ve Švýcarsku.
(Zdroj informací: nakladatelství Synergie Publishing SE)

 

Vyhrajte knihu Vědomé milování

Nepotřebujete mít žádné ezoterické schopnosti nebo se vyznat v duchovnu, stačí pouze zpomalit životní tempo a sex rázem dostane naprosto nový rozměr. Milujte se s partnerem vědomě a uvidíte, že vám tato technika přinese daleko větší zážitek a potěšení. Navíc blahodárně působí nejen na vaše psychické rozpoložení. Probuďte v sobě dřímající erotickou touhu pomocí cvičení – právě nyní si můžete přečíst, jak na to.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Synergie Publishing SE vám navíc přinášíme soutěž, ve které čtyři z vás mohou knihu Vědomé milování vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Vědomé milování
probíhá od 18. listopadu do 1. prosince 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 4 knihy Vědomé milování

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVědomé milování
s předmluvou Denisy Palečkové

Richardson, Diana

Synergie Publishing SE, 2014

Napsat komentář